![]() |
Gül çeliği paylaşımı
Bahçemdeki gül çeliklerini ocak şubat ayında yapmayı düşünüyorum.
Talep eden arkadaşlara imkan buldukça göndermeyi istiyorum. Ancak şu gülden olsun bu gülden olsun demeyin onca gülden ayırt etmek mümkün değil, kısmetinize ne çıkarsa olacak. Talep ettiğinizde adres bilgileriniz eksik olursa çok zorlanıyorum ve bu durumda göndermem zor oluyor. |
Ben istiyorum. Bu günü bekliyordum. Gülleriniz çok güzel. Özelden adresi gönderiyorum.
|
Güler hanım, gül celiklerine ben de talibim
|
Güler Hanım ben de talibim. *** ederim.
|
Daha önce de talip olduğumu belirtmiştim, beklediğim gün geldi demek. birazdan özelden adresimi gönderiyorum. hiç renk düşünülebilir mi ki hepsi birbirinden güzel maşallah.
|
Peki balkonda saksıda yetişiyor mu bahçem yok :( eğer yetişirse banada gönderebilir misiniz lütfen
|
Merhaba ablacım bende o güzel güllerinize talibim. Şimdiden teşekkür ederim.
|
Güler hanım merhaba ben de talibim . Adres bilgilerini özelden yolluyorum şimdiden teşekkür ederim .
|
Bende talibim mümkünse :)
|
Merhaba, fazlalık kalırsa ben de almak isterim. Teşekkürler.
Mete Sinan Aygün Ahmet Altan Anadolu Lisesi 45600 Alaşehir/Manisa |
Güler hanım merhaba, Gül çeşitlerinizden bende talep edebilirmiyim. Adres özelden yazdım. İyi günler teşekkürler.
|
Bu kadar çok övülünce açıkçası bende çok merak ettim. Başladıysanız ve elinizde hala dağıtacağınız çeliklerden kaldıysa bana da gönderebilir misiniz? Adresi özelden iletiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim. |
güllerinizden bende rica etsem
|
merhabalar,
mümkünse ben de rica ediyorum saygılar... |
Güllerden bende almak isterim eğer elinizde kaldı ise.
|
Güllerden ben de alabilir miyim renkler fark etmez
|
Güler Hanım ince davranışınızdan dolayı çok teşekkür ederim . Mümkünse ben de gül çeliğine talibim.. Adresimi özelden gönderdim .
|
Güler hanım merhaba ben de talibim .İstemekte geç kaldık kusura bakmayın.Şimdiden teşekkür ederim .
|
bende talibim. umarım geç kalmadım. özelden yazzıyorum şimdi
|
Ben de rica ediyorum.Teşekkür ederim.
|
Güler Hanımcığım,
Liste kapanmadıysa ben de kızım için isteyecektim. Umarım geç kalmamışımdır. Sevgiler, selamlar, bol çiçekli günler... |
Arkadaşlar gül çeliklerini hazırlamaya başladım. Adres bigilerini göndermeyen arkadaşlardan bekliyorum.
newman.... hazırlandı Mahmut Tebir hazırlandı elifaydın... hazırlanıyor ilknur44 adres bilgileriniz yok vizeli39 hazırlanıyor ebd...hazırlandı Alp.er... hazırlanıyor Atilen... hazırlanıyor yigitmaz...hazırlanıyor hberbul... hazırlandı Musa Gündoğan..hazırlandı Gül Batur... adres bilgileriniz yok. (Hazırlanıyor diye yazdığım arkadaşların çelikleri hazır koli kutusu arıyorum) ;);) |
Merhaba Güler Hanım, listeye giremedim mi.
|
Sevgili metesinan, Forumda faal bir üye olarak görünmüyorsunuz, umarım bundan sonra daha faal olursunuz. ;)
Adres bilgilerinizi eksiksiz olarak gönderin lütfen. |
Guness
coskun8553 Yılmaz Ceyhan birolbaser.... adres bilgileriniz yok. |
Aslında ilk defa toprak sahibi oldum(6 ay önce). Bundan sonra faal olacağım:p
Saygı ve sevgilerimle.. |
Alıntı:
Güler hanım adres bilgilerimi yeniden gönderdim. |
Alıntı:
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Bu gün ptt kargo ile gönderdiğim gül çelikleri (Manyas ptt)
newman....KP02238645367 elifaydin... KP02238636648 ebd...... KP02238589524 Musa Gündoğan KP02238630103 hberbul... KP2238602520 Mahmut Tebir ...KP02238624201 |
Güler abla, hazırlanıyor yazısını görünce heyecanım daha da arttı. Bahçene baktım yine şöyle bir iç geçirdim. Başka çelik de eklersen hayır demem diyesim geldi. Şimdiden emeklerin için çok teşekkür ederim.
|
Alıntı:
Göndermiş olduğum gül çeliklerinin bir kısmı ökçeli bir kısmı da düz çelik.
Çelikler kurumasın diye içine bir miktar fungasit kattığım çamur sıvadım, sizler çelikleri aldığınızda bunları içinde su dolu bir kapta yarım gün beklettikten sonra dikin. Toprak tamamiyle gitmiş olsun. Düz çeliklerin de hem alt kısmından hem de üst kısmından (eğer kuruma görürseniz) birer cm kadar kesebilirsiniz. Dikeceğiniz saksı veya alana temiz toprak koyduktan sonra çelikten daha kalın bir sopa ile derince bir oyuk açarak çeliği itmeden yavaşça içine yerleştirin. Çeliğin yarısına yakını toprak içinde olsun. Daha sonra hafifçe yanlardan bastırarak toprağı örtün. Can suyu verdikten sonra en az bir gün güneş almayan kuytu bir yerde tutun. Eğer bahçeye dikecekseniz bu işlemi öğleden sonra yapmaya gayret edin. Toprağı nemli tutmaya gayret edin. On-onbeş gün sonra yapraklanma görürseniz sanmayın ki çelikler tuttu, bu yapraklanma gövdedeki su ile olan yalancı patlamadır, sakın çeliği oynatmayın. Çeliklerin yer değiştirmeleri en erken bir-birbuçuk sene olmalıdır. |
sevgili Güler
göndermiş olduğunuz çelikelr ulaştı. çok sağolun çok güzel bir açıklama yazısını arkasına eklemeniz çok güzel oldu sağolun varolun. harika gülelrimiz olacağından çok mutluyum |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Paketi bile özenle hazırlanmış çok teşekkür ediyorum elleriniz dert görmesin. |
Kargom ulaştı Güler abla, ne kadar emek vermişsin paketlemesine, ellerine emeğine sağlık. Açıklamayı da kayıt ettim, inşallah biz de senin güllerin neslini devam ettirip paylaşımlar yapacağız.
|
Ben de kargomu aldım çook teşekkür ederim. Ellerinize sağlık özenli paketiniz için [emoji7]
Bende kargomu aldım Güler Ablam. Ellerine sağlık. İnşallah gülleri açtığını gördümüzde hep sizi hatırlayacağım. Teşekkürler ablam.😂
|
Arkadaşlar bu başlıktaki 32 numaralı mesajı okuyun lütfen.
|
coskun 8553 .... çelikleriniz hazırlandı yarın ptt kargo ile göndereceğim.
Alp.er .....çelikleriniz hazır yarın ppt kargo ile gönderilecek. Atilen ... çelikleriniz hazır yarın ptt kargo ile gönderilecek yigilmaz...çelikleriniz hazır yarın ptt kargo ile gönderilecek Gül Batur..çelikleriniz hazır yarın ptt kargo ile gönderilecek (Berrin Tuna'nın tel.numarasını özelime yazabilir misiniz?) gülfatma ..çelikleriniz hazır yarın ptt kargo ile gönderilecek birol baser .. çelikleriniz hazır yarın ptt kargo ile gönderilecek İlknur 44 adres bilgileriniz eksik bekliyorum Vizeli39 çelikleriniz hazırlanacak Guness çelikleriniz hazırlanacak Yılmaz Ceyhan adres bilgileriniz yok metesinan adres bilgileriniz yok. |
Yigilmaz... ptt kargo.KP0224114 7599
coskun8553...KP0224113 4018 Alp.er ...KP0224111 9534 Gül Batur... KP0224112 4798 gülfatma ...KP0224112 9762 birolbaser ...KP0224115 8663 atilen ... KP0224114 2570 mmanager.. KP0224111 3921 Kargolar bu gün postalandı. Lütfen aldığınızda haberdar edin. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025