agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/)
-   -   Gül çeliği paylaşımı (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/42771.htm)

elifaydin 27-03-2019 13:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Mahmut Tebir (Mesaj 1564077)
Benimkinin de 2 si tutmadı galiba. Diğerlerinde çıkan yapraklar kurumadı. Ama 2 sinde ne yaprak çıktı. Az birşey çıkan gözlerde kurudu. Çeliklerde de büzüşme başladı. Bu tutmadı anlamına geliyor değil mi. Şimdilik karışmıyorum belki bir umut canlanır. :)

Umutları kaybetmemek lazım bence, sulamaya devam...

Güler 28-03-2019 08:09

Toprağı nemli tutmaya gayret edin, kuruduysa diye de çıkartmayın, yaprak verdi tuttu diye de oynatmayın, unutun gitsin.
Toprak içindeki gözlerden de patlama olabilir, bekleyin. Beklemekten ne kaybedersiniz ki?

Hazırladığım ve elimde kalan çelikleri topluca beşer cm lik ara ile boş bir yere daldırdım.
Köklenenleri daha sonra köklü olarak sizlere gönderirim.

Sayın metesinan çelikler elinize geçmedi mi?

asmaKöprü 28-03-2019 23:39

Merhaba Güler hanım,
Gül çeliklerine bende talibim, çekmeköy de oturuyorum, bahçem Şile'de.
Size nasıl ulaşırım?

elifaydin 01-04-2019 10:52

Geçen haftsonu evde değildik, bir de geldik sırf çubuk şeklinde olanlar patlatmış, diğerlerinden keyifli yeşerenler kendini bırakmış. Hala umutluyum sulamaya devam. Umutlarımız hala yeşil.

Vizeli39 03-04-2019 09:56

Güler hanım, ilginize ve emeğinize sağlık. Sabırsızlıkla beklemeye devam ediyorum.

Güler 05-04-2019 08:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Vizeli39 (Mesaj 1564799)
Güler hanım, ilginize ve emeğinize sağlık. Sabırsızlıkla beklemeye devam ediyorum.

Sevgili Vizeli39, sizin ve Guness'in de çeliklerini hazırladım ama koli bulmakta çok zorlanıyorum.

İki kişinin haricininde söz verdiğim arkadaşlara teslimat yaptım. Sizlerin çeliklerini de bozulmasınlar diye toprakla buluşturdum. Niyetim köklü olarak göndermekti ve bunu da yazacaktım sizlere.
Siz yine de gönderin diyorsanız bir yolunu bulurum. Beklerim derseniz köklü olarak seneye gönderirim.

Mete Sinan 06-04-2019 20:54

Güler Hanım merhaba, çelikler maalesef gelmedi. Bir yanlışlık olmuştur. Seneye umarım. Teşekkürler.

Güler 06-04-2019 21:26

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi metesinan (Mesaj 1565206)
Güler Hanım merhaba, çelikler maalesef gelmedi. Bir yanlışlık olmuştur. Seneye umarım. Teşekkürler.

Çok şaşırdım, adres bilgilerinizde telefon numarası yazmadığınız için sizi haberdar edemedim gönderdim diye.

Kargoya verdiğimde özel mesaj atmıştım, sizden cevap gelmeyince o yüzden 62 numaralı mesajımda sordum.

Pazartesi günü hemen ptt. kargo ile araştıracağım. Çok üzgünüm.

Mete Sinan 06-04-2019 21:46

Merhaba Güler hanım, siz telefon numarası istediğinizde 44 numaralı mesajda yazmıştım. Gönderdiğinizden haberim vardı. Özelden mesajlaşmıştık.
Acaba şubeye mi gidip almam gerekiyordu. Eğer öyleyse zaten kurumuştur onlar. Seneye ilk sırada ben olurum;)

Güler 07-04-2019 19:15

Hayır ptt.kargo eve getiriyor, ancak şubeden teslim yazarsa siz o zaman şubeden alıyorsunuz.

Elimde kalan çelikleri toprakla buluşturdum ama gönderin derseniz gönderirim. İsterseniz seneye çelik zamanı gönderirim sanırım siz aşı yapacaksınız.

Mete Sinan 08-04-2019 15:19

Seneye isterim Güler Hanım. Havalar ısınıyor. Köklenme zor olur. Sorun değil, teşekkürler.

Güler 09-04-2019 09:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi metesinan (Mesaj 1565210)
Merhaba Güler hanım, siz telefon numarası istediğinizde 44 numaralı mesajda yazmıştım. Gönderdiğinizden haberim vardı. Özelden mesajlaşmıştık.
Acaba şubeye mi gidip almam gerekiyordu. Eğer öyleyse zaten kurumuştur onlar. Seneye ilk sırada ben olurum;)

Manyas ptt ile görüştüm, kargonuz 26 Mart'tan beri Alaşehir'de bekliyormuş.
Adres bilgilerinizde telefon numarası yazmadığınız için size ulaşamamışlar.
Kargo bizde dediler.

Mete Sinan 11-04-2019 20:36

Adres yetmiyor mu ptt ye? Bu çok saçma. Adresimize getirmekle yükümlü değiller mi?

Mahmut Tebir 12-04-2019 13:38

2 Eklenti(ler)
Çelikler artık az az köklendi galiba. Yeni yeni gözler çıkmaya başladı. Ama 2 tanesinde tık yok. Onları zaten gözden çıkardım. Ama ne olur ne olmaz hala bekliyor saksıda.
Eklenti 690981

Yeni çikan gözler.
Eklenti 690982

Tekrar teşekkürler Güler abla.

Vizeli39 14-04-2019 16:03

Güler hanım merhaba, hiç sorun değil sizde köklensinler nasip olursa seneye tutmuş olarak gönderirseniz mutlu olurum. Emeğinize ve ilginize tekrar tekrar teşekkür ederim.

Güler 19-04-2019 22:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi metesinan (Mesaj 1565584)
Adres yetmiyor mu ptt ye? Bu çok saçma. Adresimize getirmekle yükümlü değiller mi?

Geldik bulamadık ve not bıraktık dediler.

elifaydin 26-04-2019 08:48

Güler abla, benim çıkan gözlerin hepsi kurudu, azimle suluyorum bir tanesi yeni göz çıkardı diğerlerinde hareket yok. Hala umutla sulamaya devam ediyorum. Sanki renkleri değişiyor gibi acaba kaybediyor muyum diye soru işaretleri var kafamda. :(

elifaydin 26-04-2019 08:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Mahmut Tebir (Mesaj 1565622)
Çelikler artık az az köklendi galiba. Yeni yeni gözler çıkmaya başladı. Ama 2 tanesinde tık yok. Onları zaten gözden çıkardım. Ama ne olur ne olmaz hala bekliyor saksıda.
Eklenti 690981

Yeni çikan gözler.
Eklenti 690982

Tekrar teşekkürler Güler abla.

Acaba biz de bu günleri görebilecek miyiz? İmrendim....

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025