![]() |
Umarım bir gün bana da nasip olur..Kadere kısmet adresimi vereyim.Birlik Karpuzlar ilkokulu Lojmanı 25/2 Kaynarca-SAKARYA 5395868385
|
elinizde hala varsa bende talibim.
eymen yığma 05360329977 aşağı eğlence mh mühendisler sok 17-13 etlik keçiören ankara |
Alıntı:
|
Lütfen:)))
Bende bahar ayında yapmayı düşündüğünüz paylaşıma talibim. şu an eşimin görevi sebebiyle doğudayız. Burada değil sukulent canlı çiçekçi bile bulmak güç. Bir sonraki paylaşım listenize beni de eklerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. İyi akşamlar.
|
Alıntı:
|
Talep :)
Alıntı:
|
thunderon,Kbyzn,ssurav,ddyldz,elifaydin,Doğa,Uzke, feast3874,vesale,yigilmaz ve hobiciakvarist ;arkadaşlar açık adres ve telefon bilgilerinizi özelden gönderin alıcı ödemeli kargo ile gönderim yapıcam bilginize duyurulur.
|
Merhaba, senecio sukulentini paylaşan var mı? İnternette tükenmiş, çevre çiçekçilerdede temin edemiyorum.
|
Alıntı:
|
Merhaba, bende rica edicem, çok büyük bi okul bahçemiz var. Çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına başladım. Şimdiden teşekkürler.
Gıyasettin Çaylan Tepebaşı Mah. Sanatoryum Cd. Çelenk Sk. No:11/3 Keçiören/Ankara 0533 684 26 14 |
thunderon,Kbyzn,ssurav,ddyldz,Doğa,Uzke, feast3874,vesale,yigilmaz ve hobiciakvarist ;arkadaşlar açık adres isim soyadı ve telefon bilgilerinizi özelden gönderin alıcı ödemeli kargo ile gönderim yapıcam bilginize duyurulur.
|
Sn ibocandan geç kalmadıysam sıraya girebilir miyim?
|
Thunderon, bugün bitkilerinizi kargoya verdim.Gönderi kodu:607374891002
Elifaydın, bugün bitkilerinizi kargoya verdim.Gönderi kodu:607374891000 Yigilmaz, bugün bitkilerinizi kargoya verdim.Gönderi kodu:607374890998 Dembudemdir, bugün bitkilerinizi kargoya verdim.Gönderi kodu:607374900734 Atilla5886, bugün bitkilerinizi kargoya verdim.Gönderi kodu:607374900741 malebolgiyas, bugün bitkilerinizi kargoya verdim.Gönderi kodu:607374900739 |
Sayın ibocandan size özelden yazdım ama mesajım ulaşmadı.Bana kargo bilgilerinizi gönderebilir misiniz?
|
Sayın İbocandan, kargonuz elime ulaştı bir kutu dolusu bak bak bitiremedim. Ancak fotoğraflarını mümkünse yerlerine yerleştirince paylaşacağım. Çok ama çok teşekkür ederim...
|
Sanırım bu fırsatıda kaçırdım:(:confused: Yinede şuraya adresimi iliştireyim.. Necla Babacan Özel Anadolu Hastanesi Eczane birimi ,Beşevler mah. FSM metro durağı yanı. no:105 NİLÜFER/ BURSA
|
senecio rowleyanus
Alıntı:
|
Alıntı:
Bol çiçekli günler dilerim. |
Syn ibocandan cokmu gec kaldim istemek icin ?
|
Merhaba, bitki sever dostlarım. Kaktüs ve sukulent dünyasına bende katıldım. Paylaşımlarınıza benide dahil ederseniz çok sevinirim.
|
Merhaba çok zaman geçmiş ama mümkünse temin edenler banada gönderebilir mi lütfen
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025