![]() |
Teşekkürler Sayın İbocandan.
|
Alıntı:
|
thunderon,mister73,bebd ve YeşimM adres bilgilerinizi yazarsanız pazartesiden itibaren alıcı ödemeli kargo gönderimi yapıcam duyurulur.
|
Alıntı:
|
Sayın YeşimM, bugün bitkilerinizi kargoya verdim.Yurt içi kargo takip no:607374355658
|
Sayın bebd, bugün bitkilerinizi kargoya verdim.Yurt içi kargo takip no:607374355655
|
Çok teşekkür ederim Sayın ibocandan.
|
Sayın ibocandan, ben minik yavrular beklerken gelişmiş ve çok çeşit içeren bir paket göndermişsiniz. Paketten çıkar çıkar bitiremedim ;)
Çok teşekkür ederim. Emeğinize sağlık. |
Hemsehrim ibocandan, eger kac kalmadiysam ben de talib olabilir miyim ?
|
Alıntı:
|
Sayın ibocandan bahçemin ilk hediyeleri için teşekkürler emeğinize sağlık.
|
bende talep etmiştim sevgili kardeşim. var mı gelişme
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın hilalll, bugün bitkilerinizi kargoya verdim.Yurt içi kargo takip no:607374341645
|
Sayın yigilmaz, bugün bitkilerinizi kargoya verdim.Yurt içi kargo takip no:607374341646
|
Sevgili ibocandan bende sıraya girsem mümkün müdür?
|
ellerine sağlık ibocandan abimiz. çok hoş bir kutu geldi bugün
|
Alıntı:
|
üstat ben de isterim. :)
|
İboCandan kardeşim varsa elinde bende almak isterim.
|
ilanınızın üzerinden bayağı geçmiş ama elinizde varsa ben de isterim. şimdiden teşekkürler. cennet mah. alparslan cad. tekin apt. no.15 daire.9 küçükçekmece istanbul
|
*** bende sukulent ve kaktüs meraklisiyim bende kaktüs paylaşımı yapmak istiyorum banada gnd çok sevinirim
|
merhaba ibocandan tekrar paylaşım yapacak mısınız acaba bu sefer kaçırmak istemiyorum:)
|
Ben de burada ufaktan ilişsem tekrar paylaşım yaparsanız belki diye.
|
Arkadaşlar paylaşım bahar aylarında düşünüyorum.Şuanda yavrular büyüme aşamasında büyüklerde budama yaptıklarımla beraber sırayla gönderim yapmayı düşünüyorum bilginize.
|
Bahara şunun şurasında ne kaldı ki, yeter ki sıraya girelim beklemek güzeldir...
|
Baharda ki paylaşımı bekleyenlerden biri de ben olursam ne mutlu bana.
|
Bende sıraya gireyim teşekkürler
|
bende sıradayım:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025