agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/)
-   -   İri ve dikensiz Böğürtlen arıyorum (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/39027.htm)

memur68 04-03-2016 22:35

İri ve dikensiz Böğürtlen arıyorum

Elinde iri ve dikensiz çeşit böğürtlen olan varsa gönderebilir mi?

ekinnaz 14-03-2016 19:58

Sayın Memur68 iri ve dikensiz böğürtlen bende var. İsterseniz alıcı ödemeli olarak gönderebilirim.

sonkez 15-03-2016 09:34

Sayin Ekinnaz bende istesem gonderebilirmisiniz ?

madlord 15-03-2016 15:16

sayın Ekinnaz eğer elinizde fazla böğürtlen çeliği varsa bende talip olabilir miyim?

ekinnaz 15-03-2016 18:06

Sayın Sonkez, özelden adresinizi yazarsanız göndereyim. Eğer Darıca'ya yakınsanız elden de teslim edebilirim.
Sayın Madlord, böğürtlenler artık uyanmaya başladı. Çelik olarak tutar mı bilmem ama ister köklü isterseniz çelik olarak, özelden adres yazarsanız göndereyim.

behzat 16-03-2016 15:38

sayın ekinnaz eğer elinizde varsa ben de böğürtlen fidesi alabilir miyim?

ekinnaz 16-03-2016 17:12

Sayın Behzat, özelden adresinizi yazarsanız size de böğürtlen fidanı göndereyim.

ekinnaz 16-03-2016 19:24

Arkadaşlar, bahçem çok büyük değil. Göndereceğim böğürtlen fidanları 5- 6 tane ile sınırlı. Şu ana kadar bana adres bilgisi gelenler;
Müjgan Yılmaz,
Behzat
Madlord.
Sizlerin fidanlarını en geç hafta sonu göndereceğim.

yarenimex 18-03-2016 13:21

Sayının henüz dolmadığını umarak ben de köklü fidana talip olabilir miyim sayın Ekinnaz.. Adres bilgilerim özelinizde.. Paylaşım için teşekkürler..

ekinnaz 18-03-2016 18:54

Son olarak gönderim listeme sizi de ekledim Sayın Yarenimex. Fidan göndereceğim kişi sayısı 7 oldu arkadaşlar. Lütfen başkası talepte bulunmasın. Yoksa kıramayıp kendi böğürtlenlerimi de sökmek zorunda kalacağım. :)

ekinnaz 21-03-2016 15:22

Cumartesi günü kargoyu göndermek için Darıca PTT'ye gittim. Kapalıydı. Gebze'dekine gittim. Saat 13.30'du. Alım yapmadıklarını söylediler. Diğer kargolarla gönderelim derken onlar da almadılar. Fidanlar kaldı elimde. Bakımını yapıp öyle bıraktım.
Bugün tekrar yakındaki PTT kargoya gittim. 4-5 kişi sıradaydı. Bekledim. Bana sıra geldiğinde görevli memur zarf içindeki fidanları görünce korktu herhalde. Bunları alamam, yoğunluk var. 1-2 tane olsa neyse." dedi. "O zaman 1-2'sini alın." dedim. Onu da yapmayıp merkeze götürmemi söyledi. Ben de şikayet edeceğimi söyleyip çıktım. Memurun lakayt tavrına çok öfkelendim.
Eve gelip çağrı merkezinden şikayette bulundum.
Kargo gönderimi de yarına kaldı. Kusura bakmayın arkadaşlar. Hala sakinleşmeye çalışıyorum.

yarenimex 21-03-2016 15:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ekinnaz (Mesaj 1448575)
Cumartesi günü kargoyu göndermek için Darıca PTT'ye gittim. Kapalıydı. Gebze'dekine gittim. Saat 13.30'du. Alım yapmadıklarını söylediler. Diğer kargolarla gönderelim derken onlar da almadılar. Fidanlar kaldı elimde. Bakımını yapıp öyle bıraktım.
Bugün tekrar yakındaki PTT kargoya gittim. 4-5 kişi sıradaydı. Bekledim. Bana sıra geldiğinde görevli memur zarf içindeki fidanları görünce korktu herhalde. Bunları alamam, yoğunluk var. 1-2 tane olsa neyse." dedi. "O zaman 1-2'sini alın." dedim. Onu da yapmayıp merkeze götürmemi söyledi. Ben de şikayet edeceğimi söyleyip çıktım. Memurun lakayt tavrına çok öfkelendim.
Eve gelip çağrı merkezinden şikayette bulundum.
Kargo gönderimi de yarına kaldı. Kusura bakmayın arkadaşlar. Hala sakinleşmeye çalışıyorum.

Sıkmayın canınızı sayın Ekinnaz. PTT Kargo sorun çıkarmak için bahane arıyor zaten. Daha önce benim de başıma gelmişti benzeri. Alıcı ödemeli kargo almadıklarını söylediler. Ben de bana getirdiğiniz alıcı ödemeli kargoları nasıl aldı PTT diye üsteledim. Müdüre gideceğimi söyledim. O arada müdür olayın üstüne geldi. Yapın işlemi talimatı verdi ve aldılar. Ama dediğiniz gibi sıra beklemesi münakaşası derken nerdeyse bir saat uğraştım. Ama özel kargoların almamaları gerçekten ilginç. Okuyoruz haberlerde uyuşturucu bile taşıyorlar bitkiye hayır demeleri kadar saçma bir şey olamaz yani. Sorun değil biraz geç olması. Fidelerden inşallah iyi haberler verdiğimizde mutlu olacağınıza eminim..Sağlıcakla...

torkulu 21-03-2016 16:37

canınızı sıkmayın hiç. zaten iş yapmamak için ellerinden geleni yapıyor ptt kargo. ben de bir kaç kere uğraşmıştım. şikayetinizi yapın , evden gelip alırlar. üstüne de hastaydım falan filan hikaye okurlar. yurtiçi **** mng ile deneyin.

sonkez 23-03-2016 13:39

Tesekkur ederim sevgili. Ekinnaz..
Hediyeniz elime gecti,sag olun ❤

ekinnaz 25-03-2016 14:08

Fidanın sorunsuz elinize geçmesine sevindim Sayın Sonkez, :) Güle güle büyütün. Afiyetle meyvelerini yemeniz dileğiyle...

Şu ana kadar 4 arkadaşın fidanları eline ulaşmış. 3 arkadaştan haber bekliyorum. İnşallah onların da fidanları ellerine ulaşmıştır.

Bu arada PTT sorunu için şikayetçi olmuştum. Aynı gün arayıp özür dilediler. Kargoyu teslim etmem için arabayla evden alıp PTT'ye götürmeyi teklif ettiler. İnsanlar görevlerini yapsalar hiç bu sorunlarla karşılaşmayacaktım ama neyse....

yarenimex 25-03-2016 18:22

Sanıyorum üç arkadaştan biri benim. Evet sayın Ekinnaz ben de bugün öğleden sonra kargomu aldım. Özenle paketlemişsiniz, hiç zarar görmeden geldi.Elinize emeğinize sağlık. Tekrar teşekkür ederim. Umarım meyveli hallerini de paylaşmak ve memnuniyetinize katkıda bulunmak da bize kısmet olur..

Bu arada kargocuların hatalarını düzeltmelerine de sevindim..

memur68 15-04-2016 05:58

Sayın ekinnaz bayadır girmiyordum kusura bakmayın yeni gördüm ama sayemde baya bir arkadaşımız nasiplenmiş burda peyzajcının getirdiğini görünce 2 tüplü kök satın aldım artık gerek kalmadı teşekkür ederim

caghan 27-06-2016 21:36

kargosu ne kadar tuttu acaba ?

bozo3726 01-07-2016 10:38

sayın ekinnaz biraz geç oldu ama elinizde varsa benimde ihtiyacım var.

ekinnaz 13-07-2016 20:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bozo3726 (Mesaj 1471545)
sayın ekinnaz biraz geç oldu ama elinizde varsa benimde ihtiyacım var.

Sayın bozo3726, şu anda böğürtlenler meyvede. Adresinizi ve telefon bilgilerinizi özelden gönderirseniz uygun bir zamanda fidan gönderebilirim.

caghan 29-07-2016 07:46

sayın ekinnaz merhaba elinizde varsa bende rica ediyorum

ozcantekin 20-08-2016 06:28

çelik

Sayın ekinnaz, bende izmitte oturuyorum gebze de çalışıyorum, bir kaç defa böğürten fidanı satın aldım diktim iri olmasına rağmen ekşi çıktı. Söküp çıkarttım sizin meyveleriniz ekşi değil tatlı ise kışın çelik verebilirseniz sevinirim.

Teşekkür ederim.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ekinnaz (Mesaj 1472733)
Sayın bozo3726, şu anda böğürtlenler meyvede. Adresinizi ve telefon bilgilerinizi özelden gönderirseniz uygun bir zamanda fidan gönderebilirim.

ekinnaz 04-11-2016 20:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ozcantekin (Mesaj 1476707)
Sayın ekinnaz, bende izmitte oturuyorum gebze de çalışıyorum, bir kaç defa böğürten fidanı satın aldım diktim iri olmasına rağmen ekşi çıktı. Söküp çıkarttım sizin meyveleriniz ekşi değil tatlı ise kışın çelik verebilirseniz sevinirim.

Teşekkür ederim.

Sayın Ozcantekin, bendeki böğürtlenler de iri ve ekşi. Ancak yine de fidan isterseniz istediğiniz zaman verebilirim.

birgaripyolcu 05-11-2016 16:11

Ben geçen domates tohumu gibi tohumu PTT zarfı ile gönderemedim.Bu ne dedi,almadı.Bir açıdan baktığımızda onlarda emir kulu....

serkan330 16-11-2016 11:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ekinnaz (Mesaj 1484682)
Sayın Ozcantekin, bendeki böğürtlenler de iri ve ekşi. Ancak yine de fidan isterseniz istediğiniz zaman verebilirim.

merhaba

elinizde varsa fidan gönderirseniz çok sevinirim

nyuce 17-11-2016 18:23

Syn.Ekinnaz böğürtlen fidanı temini mümkün mü?

ekinnaz 21-11-2016 18:29

Sayın Serkan330 ve Sayın Nyuce şimdi tutar mı bilmiyorum. Tutar diyorsanız özelden adres gönderin. Fidanı söküp göndereyim.

serkan330 22-11-2016 10:51

merhaba

köklü yollarsanız bence tutar
adresi gönderiyorum

nyuce 22-11-2016 16:56

böğürtlen

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ekinnaz (Mesaj 1487036)
Sayın Serkan330 ve Sayın Nyuce şimdi tutar mı bilmiyorum. Tutar diyorsanız özelden adres gönderin. Fidanı söküp göndereyim.

Adresi gönderdim.Şimdiden herşey için teşekkür ederim.

nyuce 29-11-2016 13:28

Serkan bey size böğürtlenler gönderildi mi?

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:59.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025