![]() |
hayır bana gelmedi
|
Syn.Ekinnaz bizleri unuttu galiba...
|
Merhaba arkadaşlar,
elinde iri ve dikensiz böğürtlen olan varsa banada gönderebilirmi? hem kök istiyorum hem çelikleme yapmak istiyorum. |
Merhabalar
Alıntı:
|
Sayın Nyüce, size özelden mesaj gönderemiyorum. Hala fidan istiyorsanız adresinizi tekrar gönderir misiniz lütfen?
|
Alıntı:
|
merhaba ekinnaz eğer hala mümkünse elinizde mevcut ise böğürtlen çeliği almak istiyorum
|
Bende istesem ayıp mı olur acaba ekinnaz, başlığı açmanız dan beri hayli zaman geçmiş ama belki hala vardır.
|
Ben de istiyorum ama geç mi kaldım? :(
|
Merhaba arkadaşlar. dikensiz böğürtlen elimde var. Köklü olarak fidem var mı bakmam lazım. Çelik olarak zamanı gelince sizlere bolca gönderim yapabilirim. Budama yapacağız.
Böğürtlene çardak yaptım . Düzenleme yapacağım için önümüzdeki dönemde bolca elimde çelik mevcut olacak. |
Benide unutmazsaniz sevinirim celalim 01
|
Tamam. Unutmam. Şuan beklemedeyiz. sayılar tamamlansın. Eylül ayında gönderim yaparız. Şu sıcaklarda mümkün olmaz.
|
Bende istesem çok mu olurum acaba
|
Sorun yok arkadaşım. Şuan listeye yazdım. Eylül sonrası çelikleri aldığımda tekrar duyuru yaparım.
|
Alıntı:
|
sayın celalim beni de listeye ekleyebilirseniz sevinirim. konu ile alakalı olarak size mesajda atmış olacağım. kolay gelsin
|
Merhaba celalom bey bana da yollarmısımız şimdiden teşekkür ederim
|
Merhaba arkadaşlar. Bana buradan yazan arkadaşların isimlerini not aldım. Bana Eylül ayında mesajla ,adres bilgilerinizle tekrar yazarsanız sevinirim. Böylelikle kimseyi unutmamış olurum.
|
Bende merak Edip alıp diktim ama tutturamadim bana da gönderirseniz sevinirim
|
Celalim01 e fidan için çok teşekkür ediyorum
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025