![]() |
Alıntı:
Açık adresinizin göründüğüne kızmayacağınızdan tam emin olmamakla beraber mozaikleme şansım da yoktu :p Umarım elinize geçer bu sefer :) |
Sayın jezebel kızmak ne kelime,sevindim tam tersine....
|
Sayın Jezebel tohumlarım C.tesi günü elime geçti. Tohumları alır almaz mesaj yazıp haber verdiğimi sanıyordum ama sanırım gönder tuşuna basmadan çıkmışım.
Emekleriniz için sonsuz teşekkürler. Bu güzellerin akıbetini adım adım sizinle paylaşmayı borç bilirim. |
Sayın jezebel tohumlarım bugün elime ulaştı.İnşallah yetiştirmesinde başarılı olurum.Paylaşımınız için teşekkürler,emeğinize yüreğinize sağlık sevgiyle kalın.
|
Sevgili Jezebel, enim tohumlarım maalesef henüz gelmedi...ne yapabilirim acaba?
|
Alıntı:
Bursada bir sorun var sanırım, sümeyra47 nin tohumları da sizin zarftaydı. Postacınıza sorun. Hava kabarcıklı bir kağıt içinde olunca postacılar merak ediyor. Zarf kabarık duruyor çünkü. Umarım merak edip açıp tohum görünce atmamışlardır. PTT deki hanım çok merak etmişti ne var içinde. Elimde hiç tohum kalmadı. |
Kendi mahallemde hiç postacıya denk gelemedim postaneye gidip sordum takip numarası olmayan mektuplar için yapılacak birşey yokmuş peki adresine gelmeyen mektuplar ne oluyor diye sordum göndericiye geri gönderiliyormuş dedi.
Açıkçası bende bir şey anlamadım. |
Hayata merhaba
3 Eklenti(ler)
Sayın Jezebel'e sevgi ve teşekkürlerimle. Yolda çok oyalandılar ama çabuk sevindirdiler.
|
Arkadaşlar postacıyı yakalamaya çalışın benimkiler de gecikti sorduğumda önce yok dedi iki dakika sonra getirdi arabada ya da çantasında unuttuğunu düşünüyorum. Başka türlü takip edilemiyor maalesef.
|
Gönderici adı yazmadım ki geri gelsin.
Bunca zarf, üşendim. Genel olarak ulaştı ama :) |
1 Eklenti(ler)
|
çimlenmeye başladılar sanırım mollissima bir kaç çeşit daha tohum vardı üzerlerini etiketlemedim ilk bunlar çimlendi sanırım tohumun taze oluşundan teşekkürler sayın jezebel.
|
Gözünüz aydın yeşim hanım. Tebrikler ;)
|
Bursalı kızlar, sizin şöyle bir şansınız var, babam Bursada oturuyor.
Eninde sonunda ben Bursa yolcusu olacağım. Gelirken size birer Mollissima getirebilir ve şehir içi kargo ile gönderebilirim. Sn -Doğadan- 'ın mesaj yasağı dolayısıyla 5 tohum duruyor. Adres bildiremedi.:( Ekip gelişmelere bakarım. Tohumlar hayatiyetini kaybedecek yoksa. Saygılar ve kolay gelsin. |
Teşekkür ederim sevgili emaesma başladılar çimlenmeye cam önünde tutuyorum sıcak ve aydınlık oluyor.
|
Sayın Jezebel uzun zamandır bazı sebeplerden dolayı giremedigim için bu güzel fırsatı kaçırdıgıma çok üzüldüm :( ne ise sağlık olsun.
|
Alıntı:
Elimde 1 bitki fazla çıkabilir. Bir şekilde alırsınız. |
Ama tohumlar elime ulaştı benim..çok sevindim...tekrar teşekkürler sevgili Jezebel. Sevgili sümeyra47 bana telefon numaranızı özelden ulaştırabilir misiniz? En kısa zamanda tohumlarını teslim etmek istiyorum..
|
E çok şükür.:)
|
Alıntı:
|
Kargom geldi çok teşekkür ederim .Çıktığında mutlaka fotoğraflıycam
|
2 Eklenti(ler)
Benimkiler de çimlendiler :) Artık toprağa kavuşma zamanıdır :) Çok teşekkürler...
Eklenti 600170 Eklenti 600171 |
Sn duy-gu maşallah iyi günlerde büyütün :) .
|
Çiçeklerini de görmek umuduyla.
Sevgiler. |
Eğer hala kaldısa???? bende talibim.
|
Arkadaşlar, tohumlar tükendi.
Üzgünüm, olmayan bir şeyi dağıtamam :) |
1 Eklenti(ler)
Hepimizin çiçeklerini bu halde görmesini diliyorum.
Eklenti 601610 Güzel bir paylaşım oldu, güzel sonuçlar bekliyorum. |
1 Eklenti(ler)
Sayın Jezebel, ektiğim iki tohumun biri nihayet gün yüzüne çıktı. Şimdi sıra onu pişkin, sağlıklı bir fide haline getirip bahçedeki yerine dikmeye geldi.
Tekrar teşekkür ederim |
Sayın malbman inşallah diğeri'de yakında sevindirir sizi ve bol bol çiçeklenirler.
|
lütfen ben yeni üye oldum ve sizin söylediğiniz rakama ulaşamadım lütfen bana gönderiseniz çok sevinirim
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025