![]() |
Güler hanım beni de şimdiden talep edenler listesine yazarsanız çok sevinirim :)
|
Alıntı:
Merhaba Guler hanim, hala aloevera ve atlas celiginiz var mi gonderebilir misiniz? |
Arkadaşlar kargo ücretlerine zam gelmiş bir aloevera ve bir iki dal atlas çeliği için gönderim yaptığımda astarı yüzünden pahallı olacak gibi. O yüzden talep ederken iyi düşünün.
Talep edip de almadığınız kolilerin ödemelerini hem gidiş hem de dönüş olarak ben ödemek zorunda kalıyorum, hem uğraşıp koliyi hazırlamak sonra da üstüne para ödemek hiç de hoş olmuyor. Şu an birkaç üyeye gönderebileceğim aloe vera ve atlas çeliği var, yukarıda yazdıklarımı göz önünde tutarak isteyenler talepde bulunsun lütfen. |
Ben almak istiyorum
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Bana da gonderırseniz cok sevınırım guler hnm
|
Talepleriniz hangisi ise belirterek adres bilgilerinizi tam olarak özelime yazın lütfen.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım, aloe vera yetiştirmek, faydalarını insanlara anlatmak ve paylaşmak istiyorum. Bana da gönderebilecek arkadaşlar varsa sevinirim. Ayrıca, bakımı ile ilgili kısa bir bilgi de geçilirse çok memnun olurum :)
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/sukulent/1650-26.htm burada sayfadaki bilgileri okuyup yine sayfada olan videoları izleyebilirsiniz. Aloenin bakımıyla ilgili bilgiler mevcuttur |
merhaba,
uzun yıllardır Aloe Vera yetiştiriyorum. çok faydalı bir bitki. isteyen olursa sizlerle de paylaşabilirim. :) sağlıklı günler dilerim. :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Aleo verasini paylaşmak isteyen varmıdır acaba ben talibimde kargo ücreti sorun değil
|
Alıntı:
|
Merhaba güler abla bana da aloe vera gönderebilir misin?
|
Merhaba arkadaşlar aloe vera'da dişi erkek cinsi var 2 yıldır aloe vera yavru vermiyor hiç gelişmiyor neden olabilir.
JKM-LX2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
Sevgili ağaçlar.net üyesi arkadaşlar, balkonumdaki aloe veramın etrafı yavrularla öyle doldu ki toprağı görünmez oldu. Yavrularını çıkararak bitkiyi rahatlatmak istiyorum. isteyenler olursa çıkardığım yavruları gönderebilirim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025