agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/)
-   -   Aloe vera (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/37114.htm)

Makbule2 12-10-2018 19:08

Özel mesaj attım size güler hanım

aloe 17-10-2018 13:36

Sevgili güler hnm. ben canı gönülden istiyorum. Lütfen bana yollar mısınız?
2 kızım ve 4 yaşında erkek ikizlerim var. Bitkileri severim (bazılarını daha çok. Misal aloe vera) ikizlerle beraber epey ara verdim bitkilere. Geri dönüşümü aloe verayla yapmak istedim aldım. Kısmete bakın ki bazı sağlık sorunu içinde onu kullanmam gerekiyor. Benim aloe veramda da yapraklarda suyunu çekme oluştu. Ne yapacağımı bilmiyorum.Jeline ihtiyacım olduğu için ve sık sık kullanmam gerekeceği içinde bana bol yavru veren jeli çok olan etli diye bahsettiğiniz anaç aloe veranızdan yollayın nolur

Güler 22-10-2018 09:38

Sevgili aloe, aloevera istemişsiniz ama adres bilgileriniz gelmemiş, şu an elimde adresiniz olsaydı bu gün kargoya verecektim.

Sevgili Yüsra1, alt alta üç mesajınızda da aloe vera talebiniz var ama adres bilgileriniz elimde yok.

Sevgili Büşra baser, bu sabah size telefonla ulaşmaya çalıştım, 3 kez aradım ama meşgule döndü, talebinizin ne olduğunu hatırlayamadım son mesajınızda " bana kış tatlısı da ekler misiniz" şeklindeydi.

Sevgili Kuwu, adres bilgilerinizde isminiz var ama soyadınız yok.

Sevgili busra, aloeveranız bu gün ptt kargo ile gönderildi. lütfen elinize geçtiğinde haberdar edin.

aloe 22-10-2018 13:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1550460)
Sevgili aloe, aloevera istemişsiniz ama adres bilgileriniz gelmemiş, şu an elimde adresiniz olsaydı bu gün kargoya verecektim.

Sevgili Yüsra1, alt alta üç mesajınızda da aloe vera talebiniz var ama adres bilgileriniz elimde yok.

Sevgili Büşra baser, bu sabah size telefonla ulaşmaya çalıştım, 3 kez aradım ama meşgule döndü, talebinizin ne olduğunu hatırlayamadım son mesajınızda " bana kış tatlısı da ekler misiniz" şeklindeydi.

Sevgili Kuwu, adres bilgilerinizde isminiz var ama soyadınız yok.

Sevgili busra, aloeveranız bu gün ptt kargo ile gönderildi. lütfen elinize geçtiğinde haberdar edin.

Evet sizden bir cevap gelmeden hemen adres yazmayım diye düşündüm. Hani emri vaki olmasın gibisine diye. Pcye bugün öğlene doğru bakabildim ve 11:42 de adres bilgilerini yazmıştım. Tekrar kontrol eder misiniz

Güler 22-10-2018 19:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aloe (Mesaj 1550472)
Evet sizden bir cevap gelmeden hemen adres yazmayım diye düşündüm. Hani emri vaki olmasın gibisine diye. Pcye bugün öğlene doğru bakabildim ve 11:42 de adres bilgilerini yazmıştım. Tekrar kontrol eder misiniz

Adres bilgileriniz gelmiş ama bir de adınızı soyadınızı yazmış olsaydınız iyi olurdu.;)

aloe 23-10-2018 12:47

Ah ben. Yazdım gitti :)

yavuz ergül 23-10-2018 22:45

Iyi aksamlar. Araniza yeni katildim ancak uzun zamandir sitenizden faydali bilgiler ediniyorum. Guler hanimin aleo veralarini google görsellerde gördüm. Gercekten nazar degmesin, cok guzeller. Yeni üyeyim ama Guler hanim aleo veranizdan istesem ayip etmis olur muyum. Gercekten hayran oldum.

Makbule2 24-10-2018 08:07

Merhaba Güler hanım ben de sizden atlas çiçeği ve aleo vera istemiştim adresimi telefon numaramı mesaj olarak iletmiştim inşallah banada gönderirsiniz güzel bitkileriniz den canı gönülden bekliyorum .

busra_ 24-10-2018 11:17

Merhaba Güler Hanım gönderdiğiniz aloe vera geldi. Çok teşekkür ederim emeğiniz için. Yalnız aklıma takılan bir şey oldu. Ben sizdeki türün beneksiz olduğunu sanıyordum yani fotoğraflardan öyle gibi gelmişti. Bana gelen benekliydi. Bu tür de çok büyür mü, jel için kullanılabilir mi?

sagenit 25-10-2018 14:28

güler hanım merhaba. bana da o meşhur aloe veranızdan gönderebilirseniz çok sevinirim. adres ve telefon bilgilerimi özelden mesaj attım. sevgiler...

yavuz ergül 26-10-2018 16:06

Sayin Busra, aleo vera baslikli bölümü en basindan okudum, 2010 ve 2011 yillarinda Guker hanim aleo verasinin bebeklerinin resmini atmis, onlarda benekli imis...aleo vera barbadensis turu yavru iken benekli, eriskin oldugunda ise beneklerini kaybediyormus...saglicakla büyütun.

yavuz ergül 26-10-2018 16:08

Güler hanim yazarken Guker yazmış akilli telefon, cok özür diliyorum

busra_ 26-10-2018 22:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi yavuz ergül (Mesaj 1550848)
Sayin Busra, aleo vera baslikli bölümü en basindan okudum, 2010 ve 2011 yillarinda Guker hanim aleo verasinin bebeklerinin resmini atmis, onlarda benekli imis...aleo vera barbadensis turu yavru iken benekli, eriskin oldugunda ise beneklerini kaybediyormus...saglicakla büyütun.

Sayın yavuz ergül ben de konuları okumuştum ama aynı tür olduğunu anlayamamıştım. Açıklık getirdiğiniz için teşekkür ederim. İyi dileğiniz için teşekkürler umarım sağlıcakla büyür.

YeşimM 03-11-2018 12:56

Merhaba Güler abla, bu sonbahar koca aloe veram çürüdü. Paylaşımınıza talibim.

saleri 10-11-2018 21:14

Güler Hanım. Bende paylaşımınıza talibim

Burcu 14-11-2018 18:30

iyi akşamlar Güler Hanım bende paylaşacağınız aloe veralarınıza talibim bana da aloe vera gönderebilirseniz çok mutlu olurum

Güler 04-12-2018 20:05

Aloevera ve atlas çeliği talep eden arkadaşlar

Özelime yazdığınız adres bilgileriniz eksik.
Kiminiz ad ve soyadınızı
Kiminiz hangi ilde olduğunuzu
Kiminiz telefon numaranızı yazmamışsınız.

Tam adres verenlerin çeliklerini bu hafta içinde göndereceğim. Sizleri haberdar ederim.

mkarslantas 05-12-2018 20:11

Güler Hanım, ben size istediğiniz tüm bilgileri 19 Kasımda gönderdim ama hala mesajım okunmamış görünmekte. Geribildiriminizi bekliyorum.
Selamlar...

Hımırnur 06-12-2018 09:50

Ben de gönderdim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Güler 10-12-2018 10:02

Sevgili aloe ve saleri, aloevera'larınız bu gün ptt.kargoya teslim edildi.

Lütfen elinize geçtiğinde haberdar edin.

Adres bilgileri eksik olanların gönderimi yapılmadı.
Üzülerek bildirmek isterim ki paylaşımlarımı Forum içinde faal olan arkadaşlarımla yapmayı tercih ediyorum.

Güler 11-12-2018 04:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mkarslantas (Mesaj 1553558)
Güler Hanım, ben size istediğiniz tüm bilgileri 19 Kasımda gönderdim ama hala mesajım okunmamış görünmekte. Geribildiriminizi bekliyorum.
Selamlar...

Merhaba,
2014 senesinde Foruma üye olmuş sunuz ama sadece 3 mesajınız var.
Genelde gönderim yaparken Forum içinde faal üyeler ile yeni üyeleri tercih ediyorum.
Belki okuyor ama yazmıyorsunuz, ama daha faal olacağınıza söz verirseniz neden göndermeyeyim ki? ;)

Güler 11-12-2018 04:13

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi busra_ (Mesaj 1550671)
Merhaba Güler Hanım gönderdiğiniz aloe vera geldi. Çok teşekkür ederim emeğiniz için. Yalnız aklıma takılan bir şey oldu. Ben sizdeki türün beneksiz olduğunu sanıyordum yani fotoğraflardan öyle gibi gelmişti. Bana gelen benekliydi. Bu tür de çok büyür mü, jel için kullanılabilir mi?

Bende tek tip var, anacı Paris'ten getirmiştim sonra çok ürettim.
Anaç çok irileşti eğer siz jel almak için istiyorsanız belirtin size anacın iri yapraklarından gönderirim.
Yavruların irileşmesini bekleyin bir iki sene sonra rahatlıkla jelli yapraklar olacaktır.

Hımırnur 11-12-2018 06:23

Ben de göndermiştim adresimi eksik mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aloe 12-12-2018 09:58

Sevgili Güler abla aloevera dün akşamüstü elime ulaştı çok çok teşekkür ederim. Ancak yazmaya fırsat buldum kusura bakma. yolladığın aloeyle ilgili bi kaç sorum olcak. aloevera kısmına yazıyorum oraya bi bakar mısın

saleri 13-12-2018 17:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1553944)
Sevgili aloe ve saleri, aloevera'larınız bu gün ptt.kargoya teslim edildi.

Lütfen elinize geçtiğinde haberdar edin.

Adres bilgileri eksik olanların gönderimi yapılmadı.
Üzülerek bildirmek isterim ki paylaşımlarımı Forum içinde faal olan arkadaşlarımla yapmayı tercih ediyorum.

Sn Güler Hanım. Benim de kargom elime ulaştı. 2 ayrı saksı yaptım.

Eşim de ayrıca teşekkürlerini iletmemi istedi. :p

İlker13 24-12-2018 15:44

Sayın Güler Hanım,

Forumda yeniyim ama bana da bir dahaki paylaşımınızda gönderebilirseniz çok mutlu olurum.Adres bilgilerimi gönderiyorum. Yetiştirip ileriye dönük jel almak istiyorum, sizdeki türün uygun olduğunu yazmışsınız.
Şimdiden teşekkür ederim :D

İdris ocak 04-01-2019 12:47

Selam elinde aloa vera olan varsa bende talibim

umutdunyasi 16-03-2019 08:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1554006)
Bende tek tip var, anacı Paris'ten getirmiştim sonra çok ürettim.
Anaç çok irileşti eğer siz jel almak için istiyorsanız belirtin size anacın iri yapraklarından gönderirim.
Yavruların irileşmesini bekleyin bir iki sene sonra rahatlıkla jelli yapraklar olacaktır.

Merhaba Güler hanım elinizde fazla kök Aloevera fidesi varsa bende talibim.;)

ÇiğdemPm 08-04-2019 23:40

Güler hanım merhaba, http://www.agaclar.net/forum/sukulent/1650-24.htm bu başlıktaki tüm yazışmaları okudum, bitkiniz çok sağlıklı görünüyor öncelikle kocaman bir maşallah �� Eğer paylaşım yapacaksanız bende bir tane rica ediyorum, şimdiden teşekkür ederim.. Bir gün paylaşım yapan olmak umuduyla..

Güler 19-04-2019 23:03

Arkadaşlar aloevera çelik dağıtım yapacağım zaman duyuru yapıyorum.

Bitkinin kökünden çıkan yavruları alabilmek için bütün saksıyı devirip, toprağı azaltıyor ve yavruları dikkatlice anaçtan ayırıyorum. Dağıtılacak bütün yavruları ayırdıktan sonra bitkiyi yeniden saksı içine alıp, taze toprakla buluşturuyorum. Bundan sonra bitkinin kendisini toparlaması, kendisine gelmesi ve yeni yavruları vermesi aşağı yukarı 7-8 ayı buluyor.

Dağıtım bittikten sonra talep eden arkadaşlara bu yüzden göndermem mümkün olmuyor, yeniden toprakla buluşan bitkinin kendini toparlaması gerekiyor.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025