![]() |
Sayın madlord, Aloevera fideniz yarın Aras Kargo'ya teslim edilecek.
|
sizde nçok teşekkür ederim umarım tutar saksıya ektim bakalım rengi hafif kahveye doğru döndü ama bakalım
|
Aloe vera paylaşımı
Merhabalar,
Elimde bol miktarda aloe vera yavrusu var. Arzu edenlerle paylaşmak isterim. Antalya'dan alıcı ödemeli kargo ile gönderebilirim. |
Alıntı:
|
Merhaba bende talep etsem fidan . Uygun olur mu
|
Alıntı:
Bol çiçekli günler dilerim.:p |
Birkaç kök Aloevera fidesi gönderebileceğim, öncelik söz verdiklerimde tabii.
İşin aslı kimlere de söz verdim bilmiyorum. ;) |
Sevgili ezo, Gül Karakuş, eneskrky Aloevera'larınız bu gün Aras Kargo'ya teslim edildi.
Lütfen elinize geçtiğinde haberdar edin. (Hâla elinize geçmedi mi?) |
keşke benim olsaaaa
|
Merhaba Güler abla, ileriye dönük atlas paylaşımı yapmayı düşünürseniz sırada olmayı isterim. Geçen yıl acemilik ettim ve yaşatamadım da.:rolleyes:
|
Sayın güler alovera paylasımınız devam ediyorsa bende talibim
|
Alıntı:
İsteğinizi bu başlığın atlas bölümüne yazmalısınız, Manyas'a gittiğimde sanırım atlas dağıtımı yapacağım. |
Sayın zynlby, bitkiyi henüz diktim ama ileride yine paylaşımda bulunurum.
|
Teşekkür ederim. Yazıyorum şimdi.
. |
Merhaba.Aklıma gelmişken sorayım talebim ne zaman elime ulaşır acaba?
|
Merhaba alovera paylasımınız devam ediyorsa ben talibim henüz yeni yazmaya basladım!
|
Selamlar
Alovera paylaşımı uygunsa bende talibim.teşekkürler |
elinde biraz gelişmiş aloe verası olan varsa gönderebilir mi çok mutlu olurum gerçekten.
|
İmkanı olan bir arkadaştan ben de rica etmek istiyorum.
|
bende ricacıyım. lütfen.
özelden yazdım |
merhabalar.
bende aloevera, atlas ve amerikan sarmaşığına talibim. forumun yenisiyim ama her gün buradayım. iyi alışkanlık oldu valla. isterseniz bende de şeytanın öpücüğü isimli çok acı biber tohumu var engin y |
Sayın yigilmaz, istediğiniz üç bitkiyi de ben size gönderirim.
Atlas ve amerikan sarmaşığı Manyas'da Aloevera İstanbul'da. Biz yarın Manyas'a gidiyoruz, sanırım hafta başı döneriz ve bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta kargoya veririm. Siz adres bilgilerinizi ve kargo şirketinin size ulaşabileceği telefon numarasını lütfen özelime yazınız. |
Arkadaşlar paylaşım bitti mi bursadaki seralara baktım ama yerli olan düzgün bi aloe vera bulamadım gönderebilicek versa özelden mesaj atabilir misiniz
|
Güler ablacığım atlas ben de istemiştim.
Atlas başlığına yaz demiştiniz ama o başlık kapanmış. Beni de unutmayın nooooluuuur.;) |
Euphorbia trigona ve crocosmia da eğer fazla varsa gönderme imkanınız olur mu acaba?
|
Gecen yıldan beri siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum bende kendim ve arkadaşım için alovera isteyecektim elinizde varsa eğer bizede gönerebilirmisiniz .
|
çok teşekkürler. yazacağım
|
Aleo vera bitkisine ben de merak sardim ufak fidesi olup paylaşmak isteyen olursa sevinirim
|
sn güler.
Atlas ve amerikan sarmaşığı ile Aloevera henüz ulaşmadı. acaba adresimi bir daha mı yollayım size |
sayın güler.
bugün aloevera amerikan sarmaşığı ve atlaslarım ulaştı. çok çok teşekkürler |
Alıntı:
|
Alıntı:
Adres bilgilerinizi bekliyorum. |
Adres bilgilerimi gönderdim. Çok teşekkür ederim ablacığım.
|
Sayın Güler,
Fotoğraflara baktım, sizdeki aloe vera elimde olandan farklı. Eğer mümkünse bir fide de ben rica ediyorum. Teşekkürler. |
İyi akşamlar arkadaşlar
Kuzenim ve ben aleovera yetiştirmek istiyoruz. Paylaşmak isteyen olursa çok memnun oluruz. Şimdiden teşekkürler. |
Elinde tıbbi Aloe Vera olup da paylaşmak isteyen olursa çok sevinirim. Kargo ücretini tabi ki ben karşılarım. Keşke benim de bir tane Aloe Vera'm olsaydı. Yeniyim diye şimdilik pek şansım yok gibi gözüküyor ama Allah'tan da ümit kesilmez. Hayırlı akşamlar.
|
Merhaba Güler ablacığım. Atlas çeliklerimi aldım çok teşekkür ederim.
|
Güler Hanım sizin Aloe veranızın fotoğraflarını inceledim gerçek Aloe vera sizin elinizdeki olduğunu düşünüyorum. Eğer elinizde kaldıysa bende rica edebilir miyim Aloe vera bitkisinden ve Atlasdan (doğru yere yazmadıysam kusura bakmayın). Özellikle atlası annem için istiyorum ne zamandır istiyordu.Teşekkür ederim.
|
Sayın güler yanlış hatırlamıyorsam size mesaj atmıştım adresi.Paylaşımlar ne durumda acaba?Aloe Vera'nın ve diğer tohumların gübresini hazırlıyorum yavaş yavaş.Ona göre hazırlık yapacağım.
|
Merhabalar banada aleo vera gönderirseniz çok mutlu olurum. İnternette fideler çok pahalı egzama ve cilt sorunlarım için kullanacağım. Bende karşılık olarak tek çiçeğim olan kış ortancamdan bir kök gönderebilirim:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025