![]() |
Sayin Busra, aleo vera baslikli bölümü en basindan okudum, 2010 ve 2011 yillarinda Guker hanim aleo verasinin bebeklerinin resmini atmis, onlarda benekli imis...aleo vera barbadensis turu yavru iken benekli, eriskin oldugunda ise beneklerini kaybediyormus...saglicakla büyütun.
|
Güler hanim yazarken Guker yazmış akilli telefon, cok özür diliyorum
|
Alıntı:
|
Merhaba Güler abla, bu sonbahar koca aloe veram çürüdü. Paylaşımınıza talibim.
|
Güler Hanım. Bende paylaşımınıza talibim
|
iyi akşamlar Güler Hanım bende paylaşacağınız aloe veralarınıza talibim bana da aloe vera gönderebilirseniz çok mutlu olurum
|
Aloevera ve atlas çeliği talep eden arkadaşlar
Özelime yazdığınız adres bilgileriniz eksik. Kiminiz ad ve soyadınızı Kiminiz hangi ilde olduğunuzu Kiminiz telefon numaranızı yazmamışsınız. Tam adres verenlerin çeliklerini bu hafta içinde göndereceğim. Sizleri haberdar ederim. |
Güler Hanım, ben size istediğiniz tüm bilgileri 19 Kasımda gönderdim ama hala mesajım okunmamış görünmekte. Geribildiriminizi bekliyorum.
Selamlar... |
Ben de gönderdim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
Sevgili aloe ve saleri, aloevera'larınız bu gün ptt.kargoya teslim edildi.
Lütfen elinize geçtiğinde haberdar edin. Adres bilgileri eksik olanların gönderimi yapılmadı. Üzülerek bildirmek isterim ki paylaşımlarımı Forum içinde faal olan arkadaşlarımla yapmayı tercih ediyorum. |
Alıntı:
2014 senesinde Foruma üye olmuş sunuz ama sadece 3 mesajınız var. Genelde gönderim yaparken Forum içinde faal üyeler ile yeni üyeleri tercih ediyorum. Belki okuyor ama yazmıyorsunuz, ama daha faal olacağınıza söz verirseniz neden göndermeyeyim ki? ;) |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Anaç çok irileşti eğer siz jel almak için istiyorsanız belirtin size anacın iri yapraklarından gönderirim. Yavruların irileşmesini bekleyin bir iki sene sonra rahatlıkla jelli yapraklar olacaktır. |
Ben de göndermiştim adresimi eksik mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
Sevgili Güler abla aloevera dün akşamüstü elime ulaştı çok çok teşekkür ederim. Ancak yazmaya fırsat buldum kusura bakma. yolladığın aloeyle ilgili bi kaç sorum olcak. aloevera kısmına yazıyorum oraya bi bakar mısın
|
Alıntı:
Eşim de ayrıca teşekkürlerini iletmemi istedi. :p |
Sayın Güler Hanım,
Forumda yeniyim ama bana da bir dahaki paylaşımınızda gönderebilirseniz çok mutlu olurum.Adres bilgilerimi gönderiyorum. Yetiştirip ileriye dönük jel almak istiyorum, sizdeki türün uygun olduğunu yazmışsınız. Şimdiden teşekkür ederim :D |
Selam elinde aloa vera olan varsa bende talibim
|
Alıntı:
Merhaba Güler hanım elinizde fazla kök Aloevera fidesi varsa bende talibim.;) |
Güler hanım merhaba, http://www.agaclar.net/forum/sukulent/1650-24.htm bu başlıktaki tüm yazışmaları okudum, bitkiniz çok sağlıklı görünüyor öncelikle kocaman bir maşallah �� Eğer paylaşım yapacaksanız bende bir tane rica ediyorum, şimdiden teşekkür ederim.. Bir gün paylaşım yapan olmak umuduyla..
|
Arkadaşlar aloevera çelik dağıtım yapacağım zaman duyuru yapıyorum.
Bitkinin kökünden çıkan yavruları alabilmek için bütün saksıyı devirip, toprağı azaltıyor ve yavruları dikkatlice anaçtan ayırıyorum. Dağıtılacak bütün yavruları ayırdıktan sonra bitkiyi yeniden saksı içine alıp, taze toprakla buluşturuyorum. Bundan sonra bitkinin kendisini toparlaması, kendisine gelmesi ve yeni yavruları vermesi aşağı yukarı 7-8 ayı buluyor. Dağıtım bittikten sonra talep eden arkadaşlara bu yüzden göndermem mümkün olmuyor, yeniden toprakla buluşan bitkinin kendini toparlaması gerekiyor. |
Güler hanım beni de şimdiden talep edenler listesine yazarsanız çok sevinirim :)
|
Alıntı:
Merhaba Guler hanim, hala aloevera ve atlas celiginiz var mi gonderebilir misiniz? |
Arkadaşlar kargo ücretlerine zam gelmiş bir aloevera ve bir iki dal atlas çeliği için gönderim yaptığımda astarı yüzünden pahallı olacak gibi. O yüzden talep ederken iyi düşünün.
Talep edip de almadığınız kolilerin ödemelerini hem gidiş hem de dönüş olarak ben ödemek zorunda kalıyorum, hem uğraşıp koliyi hazırlamak sonra da üstüne para ödemek hiç de hoş olmuyor. Şu an birkaç üyeye gönderebileceğim aloe vera ve atlas çeliği var, yukarıda yazdıklarımı göz önünde tutarak isteyenler talepde bulunsun lütfen. |
Ben almak istiyorum
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Bana da gonderırseniz cok sevınırım guler hnm
|
Talepleriniz hangisi ise belirterek adres bilgilerinizi tam olarak özelime yazın lütfen.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım, aloe vera yetiştirmek, faydalarını insanlara anlatmak ve paylaşmak istiyorum. Bana da gönderebilecek arkadaşlar varsa sevinirim. Ayrıca, bakımı ile ilgili kısa bir bilgi de geçilirse çok memnun olurum :)
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/sukulent/1650-26.htm burada sayfadaki bilgileri okuyup yine sayfada olan videoları izleyebilirsiniz. Aloenin bakımıyla ilgili bilgiler mevcuttur |
merhaba,
uzun yıllardır Aloe Vera yetiştiriyorum. çok faydalı bir bitki. isteyen olursa sizlerle de paylaşabilirim. :) sağlıklı günler dilerim. :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Aleo verasini paylaşmak isteyen varmıdır acaba ben talibimde kargo ücreti sorun değil
|
Alıntı:
|
Merhaba güler abla bana da aloe vera gönderebilir misin?
|
Merhaba arkadaşlar aloe vera'da dişi erkek cinsi var 2 yıldır aloe vera yavru vermiyor hiç gelişmiyor neden olabilir.
JKM-LX2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
Sevgili ağaçlar.net üyesi arkadaşlar, balkonumdaki aloe veramın etrafı yavrularla öyle doldu ki toprağı görünmez oldu. Yavrularını çıkararak bitkiyi rahatlatmak istiyorum. isteyenler olursa çıkardığım yavruları gönderebilirim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025