![]() |
Sayın güler alovera paylasımınız devam ediyorsa ben talibim henüz yeni yazmaya basladım ama ?
|
Pardon Güler olacaktı
|
Alıntı:
|
Atlas çeliği talebi olan:
dilayra, Gül33, Fatih, sümeyra47 ve yeşim müstecep (sizin mesajınızı şimdi gördüm ve amerikan sarmaşığı kolinize ekledim) kolileriniz bu gün Aras Kargo'ya teslim edildi. Kargolarınızı teslim aldığınızda lütfen bildirin. |
Sayın serkan33, yeşim müstecep, aloevera fideleriniz bu gün Aras Kargo'ya verildi.
Lütfen aldığınızda bilgi veriniz. |
sayın Güler hanım aloevera çeliklerinden bende talip edebilir miyim acaba ? umarım geç kalmadım
|
Alıntı:
Üyelik girişiniz hayli eski ama pek de faal bir üye değilsiniz.;) Adres bilgilerinizi ve kargo şirketinin size ulaşabileceği bir telefon numarasını özelime yazın lütfen. |
Alıntı:
Merhaba güler abla. Ben de istiyorumm . Mümkün mü acaba ? Yeni üyeyim diye beni şeyapmayın ben artık hep buralardayım Sent from my iPhone using Tapatalk |
Aloe Vera
Sayın Güler Hanım,
Elinizde var ise Aloe vera fideleri bana da gönderirseniz çok sevinirim.Adresimi özeliinize attım.Cevap verirseniz çok mutlu olurum. |
Arkadaşlar, vera saksısını boşaltttığımda bakayım kaç tane vera fidesi çıkacak ona göre size cevap veririm.
Siz adres bilgilerinizi gönderin. |
Sayın madlord, Aloevera fideniz yarın Aras Kargo'ya teslim edilecek.
|
sizde nçok teşekkür ederim umarım tutar saksıya ektim bakalım rengi hafif kahveye doğru döndü ama bakalım
|
Aloe vera paylaşımı
Merhabalar,
Elimde bol miktarda aloe vera yavrusu var. Arzu edenlerle paylaşmak isterim. Antalya'dan alıcı ödemeli kargo ile gönderebilirim. |
Alıntı:
|
Merhaba bende talep etsem fidan . Uygun olur mu
|
Alıntı:
Bol çiçekli günler dilerim.:p |
Birkaç kök Aloevera fidesi gönderebileceğim, öncelik söz verdiklerimde tabii.
İşin aslı kimlere de söz verdim bilmiyorum. ;) |
Sevgili ezo, Gül Karakuş, eneskrky Aloevera'larınız bu gün Aras Kargo'ya teslim edildi.
Lütfen elinize geçtiğinde haberdar edin. (Hâla elinize geçmedi mi?) |
keşke benim olsaaaa
|
Merhaba Güler abla, ileriye dönük atlas paylaşımı yapmayı düşünürseniz sırada olmayı isterim. Geçen yıl acemilik ettim ve yaşatamadım da.:rolleyes:
|
Sayın güler alovera paylasımınız devam ediyorsa bende talibim
|
Alıntı:
İsteğinizi bu başlığın atlas bölümüne yazmalısınız, Manyas'a gittiğimde sanırım atlas dağıtımı yapacağım. |
Sayın zynlby, bitkiyi henüz diktim ama ileride yine paylaşımda bulunurum.
|
Teşekkür ederim. Yazıyorum şimdi.
. |
Merhaba.Aklıma gelmişken sorayım talebim ne zaman elime ulaşır acaba?
|
Merhaba alovera paylasımınız devam ediyorsa ben talibim henüz yeni yazmaya basladım!
|
Selamlar
Alovera paylaşımı uygunsa bende talibim.teşekkürler |
elinde biraz gelişmiş aloe verası olan varsa gönderebilir mi çok mutlu olurum gerçekten.
|
İmkanı olan bir arkadaştan ben de rica etmek istiyorum.
|
bende ricacıyım. lütfen.
özelden yazdım |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025