agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/)
-   -   sardunya çelikleri (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/36457.htm)

Vicia Ervilia 20-05-2015 15:46

Ben de istiyorum :( Yeni evime nevresim tencere stoğu yapacağıma güzel çiçeklerim olsun... Şimdiden başladım. Camımın önünde bakabileceğim her çiçeği isterim :)

celalim01 21-05-2015 00:33

Adresinizi gönderirseniz hafta içinde arkadaşlara kargo göndermeye çalışacağım. Size de kargo yaparım.Genelde aksilik olmaz ise kargoları salı günleri göndermeye çalışırım.

celalim01 21-05-2015 00:34

Sayın ihoz sürat kargo ile mi almak istiyorsunuz ? Mesajınızda sürat kargo yazısını gördüm. Hafta içinde salı günü kargoyu göndermeyi düşünüyorum.

celalim01 25-05-2015 22:21

Sayın ihoz ,uss ,vicia enilia ve begony yarın kargolarınızı göndermeye çalışacağım. Adresle ilgili eksiği olan arkadaş var ona gönderi yaptım. Gelsin hemen yollarım.

PINAR... 30-05-2015 10:11

Merhaba ben turuncu sardunya ariyorum yasadigim yerde bulamadim.AMA boylari fazla uzun olsun istemiyorum saksiya ekip balkon mermerine koyacagim ellerinizde turuncu sardunya varsa istiyorum.Bunun yaninda baska renklerde gonderebilirsiniz.

celalim01 30-05-2015 22:16

Sayın pınar ,15. mesajda bazı sardunyalarımın fotoları var. Eğer isterseniz adresinizi göndermeniz yeterlidir. Pazartesi günü emineeyyüp arkadaşımıza kargo göndereceğim. Aynı gün size de gönderi yapabilirim.

PINAR... 30-05-2015 22:41

Celalim01 çok memnun olurum.sardunyaları çok seviyorum ceşitlerini çogaltmak istiyorum yardımcı oldugunuz için teşekkür ederim.Adresimi mesaj atarım.hangi kargoya vereceksiniz?çok güzel çeşitleriniz var her çeşitten gonderirseniz sevinirim.

PINAR... 03-06-2015 18:42

Sayin celalim01 sardunya celiklerim geldi cok memnun kaldim tesekkur ederim.Onlari suda bekletip koklendirip mi ekeyim yoksa hemen saksiya ekeyimmi?Ayrica sebboy tohumi yollamişsiniz onlar icinde tesekkurler.

celalim01 03-06-2015 23:30

Merhaba sayın pınar. Kargonuzu almanıza sevindim. Sanırım sorunsuz olarak size ulaşmıştır. Toprağa dikmeniz gereklidir, bekletmeye gerek yok.

Şebboyları toprağa serpiştiriniz sonra üzerine hafifçe toprak örtün ve bir şişenin kapağını çivi ile delerek onunla sulamaya çalışınız. Kıza sürede size güzel çiçekler vermeleri umuduyla.

ismail157 11-06-2015 07:46

Merhaba elinizde sardunya çeliği kaldıysa bende alabilir miyim?

bizeherguntatil 11-06-2015 14:13

Merhaba arkadaşlar,
Ben de sardunya arıyorum.. Rahmetli ananemin balkonundaki sardunyaları sulardım çocukken, mis kokularını her duyduğumda o günlere gidiyorum.. Şimdilerde büyükçe bir balkonu güzelleştirmeye çalışıyorum, tamamen atık malzemelerden oluşturdum güzel bir geridönüşüm oluyor ama renkler çiçekler eksik henüz.. :) İstanbul'dayım, özellikle sardunya olmak üzere paylaşabileceğiniz her şey çok değerli.. Teşekkürler

Yenisu 12-06-2015 18:09

Merhaba;sardunya çeliği isteyenlere gönderebilirim,uzun boyludurlar.

Yenisu 12-06-2015 18:10

Bu arada yıldönümünde sardunya çeliği verdiğim arkadaşların sardunyaları umarım açmıştır.Karanfiller tuttu mu acaba?Merakettim ama şimdiye kadar arayamadım.

bizeherguntatil 12-06-2015 21:01

Çok teşekkürler:) Mesaj atıyorum size Yenisu

celalim01 12-06-2015 22:08

Merhaba bir kaç gündür bu sayfaya bakmamıştım. Sardunya çeliği arayan olmuş ama sayın yenisu cevap vermiş. Gördüğüm kadarıyla hepiniz yakın zamanda üye olmuşsunuz . Hoşgeldiniz arkadaşlar.

bizeherguntatil 23-06-2015 12:00

Hoşbulduk :) Mesaj attım ama dönüş olmadı hemüz Yenisu'dan. Size de sorayım o halde Celalim01 kargo 2 günü buluyordur muhtemelen, o süre içinde sıkıntı olmuyor mu sardunyalar için daha önce alan arkadaşlar tutturdu mu acaba bilginiz var mı? yazık olmasın bitkilere çünkü ben İstanbul'dayım.

sardunya aşkı 26-06-2015 22:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bizeherguntatil (Mesaj 1389959)
Hoşbulduk :) Mesaj attım ama dönüş olmadı hemüz Yenisu'dan. Size de sorayım o halde Celalim01 kargo 2 günü buluyordur muhtemelen, o süre içinde sıkıntı olmuyor mu sardunyalar için daha önce alan arkadaşlar tutturdu mu acaba bilginiz var mı? yazık olmasın bitkilere çünkü ben İstanbul'dayım.

Sayın bizehergüntatil öncelikle hoşgeldiniz bende istanbulda oturuyorum sayın celalim01 banada sardunya çelikleri gönderdi .kendisine tekrar teşekkür ediyorum.gönderdiği çelikleri yani büyük olanları ben ikiye böldüm ikiye bölümlerimin yarışı filizlendi bir sorun olmadı enkısa zamanda resimlerini yüklicem.zaten normalde sardunya çeliklerini birkaçgün bekletip öyle dikiyorlar ben öyle biliyorum. yanlış bilgi vermiş olmim

bizeherguntatil 27-06-2015 14:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sardunya aşkı (Mesaj 1391081)
Sayın bizehergüntatil öncelikle hoşgeldiniz bende istanbulda oturuyorum sayın celalim01 banada sardunya çelikleri gönderdi .kendisine tekrar teşekkür ediyorum.gönderdiği çelikleri yani büyük olanları ben ikiye böldüm ikiye bölümlerimin yarışı filizlendi bir sorun olmadı enkısa zamanda resimlerini yüklicem.zaten normalde sardunya çeliklerini birkaçgün bekletip öyle dikiyorlar ben öyle biliyorum. yanlış bilgi vermiş olmim

Çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için, umarım ben de sardunyalara kavuşurum o halde:)
Yenisu da mesajımı görmedi hala sanırım dönüş olmadı çünkü:( Bekliyorum bakalım kısmet..

celalim01 27-06-2015 22:23

Merhaba ,Bu sardunya türlerinde beklemek sıkıntısı olmuyor. Bunlar çok yıllık ,dayanıklı ve uzun boylu olan türler. Eğer size dönüş olmaz ise bana mesaj atarsanız size gönderi yaparım.

bizeherguntatil 28-06-2015 13:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi celalim01 (Mesaj 1391392)
Merhaba ,Bu sardunya türlerinde beklemek sıkıntısı olmuyor. Bunlar çok yıllık ,dayanıklı ve uzun boylu olan türler. Eğer size dönüş olmaz ise bana mesaj atarsanız size gönderi yaparım.

Çook teşekkür ederim:D
Bir kaç gün daha bekleyeyim, ses çıkmazsa özelden adres bilgisini yazarım size;)

celalim01 29-06-2015 01:38

Tamam sorun değil. İstediğiniz zaman mesaj atarsınız.

Yenisu 29-06-2015 23:11

Merhaba,özür dilerim arkadaşlar Ramazan nedeniyle bütün düzen bozuldu.Sayfaya girme fırsatı bulamadım.Çelik isteyen arkadaşlar adreslerini özelime gönderirlerse ödemeli gönderebilirim ama çok fazla olamayacak maalesef.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:34.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025