![]() |
Sn. burakbal kargonuz gönderildi, takip kodunuzu özel mesajla gönderdim..
Sevgili yarenimex fidelerinize çok sevindim, güle güle büyütün ;) |
Teşekkür ederim sevgili ANomad. Umarım tohum edinen diğer arkadaşlardan da iyi haberler alırız..
|
Merhabalar ben oğuzhan istanbul da yaşıyorum. İnternette kokulu bitkiler ile ilgili araştırma yaparken bu siteye rastladım ve kış tatlısı ile ilgili yorumlarınız okudum ve bende de bir merak uyandırdı. Elinde tohum olupta verebilecek olan varsa tecrübelerinizden faydalanarak bende şansımı denemek istiyorum :)
|
İstanbul'da elden almak isteyen olursa minik fidanlarından (mesela beş kişiye) verebilirim, kargo ile uğraşmak beni yoruyor, kusura bakmayın.
Selam ve sevgiler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sn Balıkçı tohumdan yetiştiremedim malesef mümkünse ben alabilirim bir tanesini.
|
Beş minik fidan verebilirim, ister bir kişi gelip alsın diğer dostlara dağıtsın, isterse imkanı olanlar tek tek gelip alsın, benim için fark etmez.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın TRAKLI ben de sizin sayenizde talip olabilir miyim :))
|
Alıntı:
|
Traklı kardeşimize teşekkür ederek, liste kesinleştiğinde haberleşelim, yavruları teslim edeyim.
|
Alıntı:
|
Sanırım gene geç kaldım :)
|
Alıntı:
İsteyen gelip alabilir. |
Sayın Balıkçı çok teşekkürler, ben şöyle düşünmüştüm.
İlk isteyenden başlayarak. 1.zugo86 2.Uyap 3.yeşilkolik 4.TRAKLI 5.Milla Sayın arkadaşımız Marco_ Pasha 6 ıncı olduğu kusura bakmasın. |
Bir kişi fazla oldu diyerek, Marko paşa kardeşimizi mahrum edemeyiz, ona da bir fidancık verelim ve dağıtımı burada keselim, olur mu?
|
Peki ne zaman ve nereden alabiliriz iletişim bilgilerini yazabilir misiniz.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İstanbul Anadolu yakasındaoturuyorum. Mesaj kutum dolu. Selam ve sevgiler. |
Gelir, alırım, arkadaşlara da kargo ile gönderirim diyene sürpriz bir hediye var, söylemeye unuttum, özür dilerim.
|
Sayın TRAKLI,
Tebrikler, sürpriz hediyeyi kazandınız sanırım :)) |
Alıntı:
|
Ben geç kaldım sanırım ne ise arkadaşlar güle güle büyütsünler :)
|
Alıntı:
Burada adınız geçmişti oysa, hem de 3.sırada... Alıntı:
|
Evet çok teşekkür ederim heyecandan olsa gerek görmedim :)
|
Bu arada adres bilgilerimizi sayın Milla'yamı gönderecegiz ?
|
Alıntı:
|
A_NOMAD teşekkür ederim kesinleşsin bilgilerimi göndereyim şimdiden teşekkür ederim :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben sözümde duruyorum, gelen olursa veririm. Selam ve sevgiler. |
Anlaşılan benden başka kimse takip etmiyor. Ne yazıkki bende izmirdeyim :(
|
Sayın Traklı ilgilenebileceğini belirtmişti fakat bu sayfaya bir süredir uğramıyor. Özelden mesaj mı atsak?
|
Alıntı:
Bende bekledim kimseden ses çıkmayınca size mesaj attım. Bugün gördüm mesajınızı ama bu arada da ben yoğunlaştım. Pazar veya önümüzdeki çarşamba ekstra bir işim çıkmazsa 18:00 dan sonra yanınıza uğrayabilirim. Tabi sizde müsaitseniz. |
İnşallah müsait olurum, pazar da çarşamba da uygundur.
Görüşmek dileğiyle. |
Kalikantusler bende iletisime geçerseniz yardimci olmaya calisirim. İlgisinden ve emeğinden dolayi sn Balikci beyden Allah razi olsun.
|
Allah hepimizden razı olsun.
Haydi bakalım, kalikantuscular, yeni hedefiniz zugo86 :D Kolay gelsin. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025