![]() |
Sabah ve akşam sefası tohumu
Elimde muhtelif renklerde 100 tane akşam,200 tane de sabah sefası tohumu bulunmaktadır. İsteyen arkadaşlara gönderebilirim. Kargo ya da posta yoluylamı bildirirseniz sevinirim.
|
Alıntı:
Merhaba, Sabah sefası tohumuna talibim. Mümkünse posta yoluysa gönderebilirseniz sevinirim. |
Tohumlar biraz önce elime geçti. Çok teşekkür ederim.
|
ahmetbey07
|
Dilek hanım,
Sabah sefası posta yoluyla gönderebilirseniz sevinirim. |
Sayın Ahmetbey07 ve MİRBE tohumları yarın postaya veriyorum. Güle güle büyütün.
|
sayın sarıkaya bende talibim
|
bana da her ikisinden de gonderirseniz sevinirim. adresim ozelinizde.
|
Sayın nkutsay ve sabri zeki; bu hafta içi tohumları yollayacağım. Güle güle büyütün.
|
Tohum dağıtımı bitmiştir arkadaşlar. Teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
elinizde tohumlar mevcutsa bende talibim
|
Eger tohumunuz kaldiysa bende talibim munkunse eger
|
şuan çiçek dönemindeler,herhalde eylül gibi tohumlar ouşacak
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
böceklenme oldugu için çok fazla tohum alamadım.bu nedenle, daha fazla kişiye gönderebilmek amacıyla kişibaşı ancak 10ar tane gönderebiliyorum. |
Merhabalar, eğer kaldıysa çeşitli renklerde (özellikle sarı ve kırmızı) akşamsefası tohumu alabilir miyim?
Selamlar, Bahadır. |
Merhaba sabah sefası tohumu varsa alabilirim.Bende mor renkli Şebboy tohumu var sabah sefası yerine gönderebilirim.Akşam sefası yavruağzı ve beyaz -pembe renkli var başka renk var ama elimde tohumu az olduğundan onları belirtmedim.Farklı tohumlarda olabilir.
|
sayın baha67 ve celalim01 adreslerinizi özelden mesaj atabilirseniz ptt ile gönderebilirim. mor-mavi-pembe-beyaz tohumları karışık oldugu için ne çıkarsa bahtınıza :)
|
renkler bunlar>>> http://www.agaclar.net/forum/1196526-post23.htm
|
Çok teşekkür ederim, gördükçe topladım.
|
Dilek Hanım Merhaba,
Elinizde bu sene de fazladan Akşam Sefası tohumu var mı acaba..Varsa talibim... Saygılarımla. |
Alıntı:
|
merhabalar, kimsenin elinde sabah sefası tohumlarından bulunuyormu acaba? farklı renklerde sabah sefası tohumu gönderebilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.
|
Merhaba arkadaşlar; maalesef bu sene annem ve kızkardeşim ameliyatları sebebiyle 2 yaşındaki yeğenimle beraber bende kaldılar. Bu sene tohum toplayamadım.başka arkadaşlarda vardır umarım.
|
Dilek Hanım geçmiş olsun,Allahtan şifalar dileriz..
|
|
Alıntı:
|
Ben buldum tohum arkadaşlar ihtiyacı olanlara gönderirseniz sevinirim elimdeki tohumu 1 kişi ile paylaşabilirim isteyen seneye daha cooook olacağına eminim ...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025