![]() |
sezonu geliyor :) tohumlarından isteyen varsa özelden adresini gönderebilir
|
sayın akşamsefası adres bilgilerimi özelden yazdım, şimdiden sonsuz teşekkürler :)
|
Alıntı:
|
sayın yasinmetin ve yarenimex
verdiğiniz adrese tohumlarınız postaya bugün verildi. içerisine ilaveten karanfil çiçeği tohumu da koydum. siyah yuvarlak olanlar sabah sefası. iyi seyirler :) |
Alıntı:
|
Sayın Akşamsefası tohumları dün öğleden sonra aldım, çok teşekkürler. Elinize emeğinize sağlık..
|
Alıntı:
iyi seyirler |
Alıntı:
|
Merhaba bu cicek bu aylarda ekiliyor mu? Eger ekiliyorsa ve kaldiysa ben de istiyorum mumkunse. Paylasiminiz icin Teşekkürler
|
Alıntı:
|
Sanırım halen ekilince çiçek gelişebilir benim yakın zamanda dökülen tohumlardan çiçekler çıkmaya başladı bile.denemekte fayda var.tabi bütün tohumları değil bir kaç tanesini deneyin derim.
|
Elinizde tohumlarınız varsa banada posta yoluyla gönderebilirmisiniz
|
Sayın sibel16 ne yaptınız tohum bulabildiniz mi ? Bulamadıysanız elimde olanlara bakıp size göndermeye çalışayım.
|
Bende de akşam sefası tohumları var isteyen olursa gönderebilirim.
|
Elinde paylaşacak tohumu olan arkadaşlar,neden tohum takasa katılmıyorsunuz?Burada tek tek göndermek daha zor olur.
|
Alıntı:
|
Aslında akşam sefası dönemi bitmeye başladı. Bu zamandan sonra yeşerip çiçek vereceğini pek sanmıyorum. Yinede net olarak asla olmaz demiyorum.
|
Alıntı:
|
Alacalı (çizgili veya benekli) akşam sefası tohumu olup da paylaşabilecek olan var mı?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025