agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/)
-   -   Atlas çelikleri (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/22776.htm)

Güler 25-03-2013 08:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Mine Pakkaner (Mesaj 1126459)
Güler Hanım bu müjde bana da yeter mi? :)

Aman hocam ne demek...;)

Adresinize göndereyim mi, yoksa toplantıda elden mi alırsınız?

kemal dorter 25-03-2013 08:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi alibaba9 (Mesaj 1125969)
Kemal Bey burası ücretsiz paylaşım topiği..
İnsanlar karışılsız paylaşım için burdalar, siz ise bir çeliği 12 liraya pazarlamaya çalışıyorsunuz ve on tane başlığa heryere yazmışsınız. yeter, El insaf !

Bu sitede yeniyim gördüğünüz kadarıyla ağaçlar nete üye olup da hiç girmeyen binlerce üyenin sebebi şimdi anlaşılıyor...Siteyi kullanmayı daha yeni yeni öğrenmekteyim insanları soğutmayın lütfen...

Güler 25-03-2013 08:58

Sayın fatitoo, siz daha çok yeni üyesiniz. Forumun koyduğu bir bir kural değil ama kendi adıma yazıyorum, tohum ve çelik gönderirken üyelerimizin mesaj sayısına ve sitemizdeki faaliyetlerine bakıyorum.
agaclar.net'ten sırf tohum-çelik almak maksadı ile üye olan, sonra da istediğini elde ettikten sonra hiç uğramayan birçok üye ile karşılaştım. Böyle üyelere göndermek istemiyorum.

Lütfen siz üstünüze alınmayın, karşılaştığım için yazıyorum.

Tamam, siz de adresinizi özelime yazınız lütfen. (Kargo şirketinin size ulaşabileceği bir telefon numarası da belirtmeniz gerekiyor)

kemal dorter 25-03-2013 09:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi alibaba9 (Mesaj 1125969)
Kemal Bey burası ücretsiz paylaşım topiği..
İnsanlar karışılsız paylaşım için burdalar, siz ise bir çeliği 12 liraya pazarlamaya çalışıyorsunuz ve on tane başlığa heryere yazmışsınız. yeter, El insaf !

Bu sitede yeniyim gördüğünüz kadarıyla ağaçlar nete üye olup da hiç girmeyen binlerce üyenin sebebi şimdi anlaşılıyor...Sizin gibi insanların tavırları bir de anket doldurduk ağaçlar nete üyeler niye forumlara katılmıyor diye fikrimi tamamen değiştirdiniz. Siteyi kullanmayı daha yeni yeni öğrenmekteyim insanları soğutmayın lütfen... Yanlış yere yazılmış olamaz mı...Bu tavrınız hiç hoş değil ....!!!!

Güler 25-03-2013 09:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kemal dorter (Mesaj 1126656)
Bu sitede yeniyim gördüğünüz kadarıyla ağaçlar nete üye olup da hiç girmeyen binlerce üyenin sebebi şimdi anlaşılıyor...Siteyi kullanmayı daha yeni yeni öğrenmekteyim insanları soğutmayın lütfen...

Sayın kenal dortler, yukarıdaki mesajınızın yeri burası değil. Ayrıca arkadaşımızın yazdığı da doğru. Ben de birkaç başlıkta aynı mesajınıza rastladım.
Yeni üye olmuş ve siteyi yeni öğrenmeye başlamış olabilirsiniz ama Forum Kullanma Kılavuzunu iyice okumuş olsaydınız bu hatayı yapmazdınız, ya da Özel iletişim alanından yöneticilerimize sorar, moderatör arkadaşlarımızdan yardım talep edebilirdiniz.

Lütfen uyarı mesajlarımızı yanlış anlayıp da insanları siteden soğutuyorsunuz diye algılamayın, maksadımız başlıkların temiz ve kendi içerikleri içinde kalmasıdır.

Güler 25-03-2013 09:46

Sayın ezo, atlasınızdaki hastalığı burada yazarsanız arkadaşlarımız size yardımcı olamazlar, lütfen aşağıdaki linkte paylaşın.

Sukulent Hastalıkları - agaclar.net

nuray 25-03-2013 09:51

Güler hanım müjdeli haberiniz için çok teşekkürler adresimi özelinize yazdım.

fatitoo 25-03-2013 10:14

Çok teşekkür ederim ama inanın ben o üyelerden değilim. Evet yeni üye oldum çünkü forumu yeni buldum. ben de çiçek ve ağaç sevdalısıyım. Mersindeki balkonumuz botanik bahçesi gibidir. Annem ve ben çok meraklıyız. Bu atlas çiçeğinden de komşumuzun balkonunda vardı. yetiştirmeye çalıştık ama tutturamadık. ben şu an Şanlıurfa da görev yapıyorum burada da bir bahçe ve balkon oluşturmaya çalışıyorum.ve Şanlıurfada da atlas çiçeği bulmak imkansız...Burada bulamadığım çiçekleri de bu forumdan satın aldım...
tekrar teşekkür ederim. adresimi özelden yazıyorum. İyi günler...

kemal dorter 25-03-2013 13:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1126682)
Sayın kenal dortler, yukarıdaki mesajınızın yeri burası değil. Ayrıca arkadaşımızın yazdığı da doğru. Ben de birkaç başlıkta aynı mesajınıza rastladım.
Yeni üye olmuş ve siteyi yeni öğrenmeye başlamış olabilirsiniz ama Forum Kullanma Kılavuzunu iyice okumuş olsaydınız bu hatayı yapmazdınız, ya da Özel iletişim alanından yöneticilerimize sorar, moderatör arkadaşlarımızdan yardım talep edebilirdiniz.

Lütfen uyarı mesajlarımızı yanlış anlayıp da insanları siteden soğutuyorsunuz diye algılamayın, maksadımız başlıkların temiz ve kendi içerikleri içinde kalmasıdır.

Sayın Güler Hanım ben bu şekilde sizle iletişime geçmek istemezdim hatamı anlıyorum ve üzgün olduğumu da belirtmek istiyorum .Sizin gibi ikaz edilseydim hemen özür dilerdim o kişiden fakat, biraz da üsturuplu olması gerekir bir insanı uyarırken o kişinin.

edelvays58 25-03-2013 16:34

Güler Hanım, yönlendirmeniz üzerine atlas çelikleri buldum. bir ayı aşkın süredir toprakta ve hala köklenmediler. Ayrıca çelikler çok uzun, sertler ve 'yaşlılar'. Sanırım köklenmiyecekler. Sizin atlasınızdan bir çelik gönderebilirmisiniz acaba.
saygılarımla

Mine Pakkaner 25-03-2013 19:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1126653)
...toplantıda elden mi alırsınız?

Toplantıda alırım, lütfen yollamak için zahmet etmeyin, çok teşekkür ederim.

Güler 25-03-2013 19:59

Tamam, sevgili Mine Hanım. ;)

mügem 25-03-2013 22:40

Çok teşekkürler Güler Abla,elleriniz dert görmesin. Saygılar.

merakli 26-03-2013 11:37

Güler Hanım, merhaba.

Manyas güzeli atlasınıza ben de talibim. İnşallah bana da bir çelik düşer.

Kabul ederseniz özelden adresimi göndereyim.

Güler 26-03-2013 14:39

Dün hazırladığım atlas çeliklerini, bana adreslerini ulaştıran arkadaşlara Gönen Aras Kargo'dan postaladım.

Sevgili ayhat, adresiniz ben yola çıktıktan sonra gelmiş o yüzden bir hafta sonra ancak postalayacağım.

Sevgili papağan sizin de kargonuzu Burdur Şubeden almanız gerekiyormuş.

smnunal - nuray - papağan - fatitoo - jamak - ninina84 - edelvays 58 - ıldır - Mügem kolileriniz bugün teslim edildi. Lütfen elinize geçtiğinde beni haberdar ediniz.

nuray 27-03-2013 08:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1127520)
Dün hazırladığım atlas çeliklerini, bana adreslerini ulaştıran arkadaşlara Gönen Aras Kargo'dan postaladım.

Sevgili ayhat, adresiniz ben yola çıktıktan sonra gelmiş o yüzden bir hafta sonra ancak postalayacağım.

smnunal - nuray - papağan - fatitoo - jamak - ninina84 - edelvays 58 - ıldır - Mügem kolileriniz bugün teslim edildi. Lütfen elinize geçtiğinde beni haberdar ediniz.

teşekkürler güler hanım

ayhat 27-03-2013 13:40

Tamam ablacım tamam ben beklerim 1 hafta hiç problem değil, senden bir bitki bende de olacak ya, çok sevindim, inşallah bizde bakabiliriz, üzmeyiz.

smnunal 27-03-2013 15:11

Sayın Güler hanım,

Atlas çeliklerim elime geçti çok teşekkür ederim.

nuray 27-03-2013 15:54

sayın güler hanım biraz önce atlas çeliğim geldi çok teşekkürler hakkınızı helal edin lütfen sizi zahmete soktum.

fatitoo 27-03-2013 16:07

Alıntı:

Çok teşekkürler Güler hanım. Çok çok sevindim bu habere:)

Papağan 27-03-2013 18:43

Ben de kargomu aldım bugün
Elinize sağlık, öyle sevimli, öyle güzel, öyle şipşirin dallar göndermişsiniz ki.. Hele yaptığınız o koruma..
Bunca zahmet verdim size nolur kusuruma bakmayın lakin böyle bir güzel dururken karşımda insan bir parça yüzsüzlük edip istekte bulunabiliyor.
Size bütün samimiyetimle çok ama çok teşekkür ediyorum, sizin kadar olmayabilir belki ama daha önce de söz verdiğim gibi prensesinize çok iyi bakacağım, gözünüz arkada kalmasın.
Bir kere daha teşekkürler sevgili Güler Hanım, isteğimi yanıtsız bırakmayıp, beni bu prensesle buluşturduğunuz için..

fatitoo 27-03-2013 21:38

Ben henüz alamadım kargoyu. Yarın şubeye soracağım.

mehmetçiçek 27-03-2013 23:01

Sevgili Güler Abla, Ben uzun süreden beri bu çiçeği (atlas çiçeği) arıyordum. Urfa'dayım ve malesef biz bu güzelliklere kolay ulaşamıyoruz. Sizden rica etsem kırmızı iri açanlarından bana bir çelik gönderebilir misiniz? Size minnettar kalacam. Cevabınızı dört gözle bekleyeceğim

fatitoo 28-03-2013 09:38

Sevgili Güler hanım,
Atlas çeliklerim az önce geldi. Özenle paketlemişsiniz çok teşekkür ederim çok zahmet oldu size ama çok çok makbule geçti. Allah ne muradınız varsa versin inşallah. Annem bu çiçeğe kraliçe der. Adını bilmiyor tabi kadıncağız.gerçekten kraliçe asaletinde...
Bu bebeklere iyi bakacağım merak etmeyin.Ben de büyütüp çeliklerinden dağıtırım inşallah. Tüm balkonlarda bahçelerde bu güzellikten olsun diye...
Tekrar teşekkürler.

mügem 28-03-2013 09:48

Sayın fatitoo,aynı mesajdan 2 tane olduğu için mesajlardan birini silebilirsiniz.-Düzelt- butonuna basın -sil- seçeneğini seçin basın.Saygılar.

mügem 28-03-2013 09:50

Sevgili Güler abla,bana da dün kargodan telefon geldi.Yarın alabileceğim.İnşallah çeliğe bişey olmaz.Saygılar.

fatitoo 28-03-2013 10:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mügem (Mesaj 1128607)
Sayın fatitoo,aynı mesajdan 2 tane olduğu için mesajlardan birini silebilirsiniz.-Düzelt- butonuna basın -sil- seçeneğini seçin basın.Saygılar.

Sn Mügem,
internette sorun oluştu. gönderilemedi dedi.tekrar gönderdim demekki o arada göndermiş. toplamda 3 adet mesaj gitmiş. ikisini silmiştim. Ben de tek görünüyor şu an.
teşekkür ederim.

mehmetçiçek 28-03-2013 13:19

Arkadaşlar sanırımGüler Hanım'a fazla yüklenmişiz. Emekleri inkar edilemez. Çok teşekkür ediyorum. Ancak bu Atlas Çiçeği'inin çelik işi görebildiğim kkadarıyla sadece ona yüklenmiş. Bence daha önceden çelik almış arkadaşlarında çelik dağıtma görevini paylaşmasının zamanı gelmiş. Bence çelik dağıtabilceklerde yardımcı olsunlar ki hiç bir balkon bu güzellikten mahrum kalmasın. Şahsen ben taliplerden biriyim.

ninina84 28-03-2013 14:06

Alıntı:

Merhaba Güler Hn,

Paket dün ulaştı. Kusura bakmayın ancak şimdi yazabildim. Çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum.

mügem 29-03-2013 22:31

Merhabalar Güler abla,bugün ilçeye gittim ve Güler atlasıma kavuştum.Emeğinize sağlık.Lütfen hakkınızı helal edin.Dikilmiş atlas fotolarını en yakın zamanda ilgili başlıkta paylaşacağım.Saygılar.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:33.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025