agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/)
-   -   Atlas çelikleri (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/22776.htm)

Güler 26-07-2012 19:11

Güle güle büyütün ama çelikleri suya koymamanız gerekir diye biliyorum. Tam tersi kesik yerlerin biraz kuruması bile gerekir diye hatırlıyorum.

Siz yine de üstadlara sorun.

Maviş 02-08-2012 22:38

Geldiği gün sudan hemen çıkardımıştım. Teşekürler. :):D

Gül-bahar 11-08-2012 18:14

Güler hanım, sevgili Gülsen arkadaşımda gördüğüm güzeller güzeli Güler atlas aklımı başımdan aldı. Etrafımdaki ulaşabileceğim cicekcilerde aradım malesef bulamadım. Bulabileceğim bir adres biliyormusunuz yok eğer sizde verebileceğiniz Çelik var mıdır?

Güler 27-08-2012 18:51

Günebakan ve Gül-bahar, atlas çelikleriniz bugün Aras Kargoya verildi.

günebakan 28-08-2012 13:03

Ablacığım atlas çeliğini aldım teşekkürler:)

ninina84 28-08-2012 20:35

Merhaba Sn. Güler,

çelik dağıtımınız devam ediyor mu acaba? Teşekkürler...

Gül-bahar 29-08-2012 06:05

Güler atlasım geldi, çok teşekkür ederim...

eylül 29-08-2012 18:22

Merhaba Güler hanım,
Çelik dağıtımı devam ediyor ise bende rica ediyorum.Ne yazıkki bu güzel çiçeğin
satışını yapana rastlamadım.umutla mesajınızı bekleyeceğim.

Güler 15-09-2012 10:34

Sevgili eylül ve ninina84, özelime atlas çeliği ibaresi ile tam adres ve telefon numaralarınızı bildirin lütfen.

Telefon numaraları yazılmadığı takdirde kargo şirketi koliyi kabul etmiyor. Şu an İstanbul'dayım ve aloevera göndermek için koca saksıyı boşaltım ama talep edenler telefon numarası belirtmediğinden gönderemiyorum, sadece iki kişiye gönderebiliyorum. Bu durumda ayırdığım bütün kökleri yeniden ekmek zorunda kaldım.

Güler 22-09-2012 18:55

eylül, atlas + aloevera bugün adresinize postalandı. Lütfen aldığınızda bir not yazın.

eylül 24-09-2012 15:12

Sevgili Güler Hanım, kargonuzu aldım.Artık benimde GÜLER ATLASIM var.Çok teşekkür ederim.Emeğinize yüreğinize sağlık.

milaca2010 26-09-2012 00:36

Merhaba Güler hanım, elinizde kaldıysa bana da Atlas çeliği yollarmısınız...

neyran 26-09-2012 13:13

Merhaba Güler Hanım,böyle bir paylaşım olduğunu yeni farkettim..Ne kadar güzel bir şey..Yüreğinize sağlık..

Güler 26-09-2012 17:35

Sayın milaca2010, atlas çiçeklenmeye başladı, bu durumda çelik kesmek pek doğru olmayacağı için talebinizi daha ileri bir tarihte yinelerseniz göndermeye gayret ederim.

delice 27-09-2012 15:14

Güler hanım zamanınız olduğunda ve atlasınız da uygun olduğunda bana da çelik yollar mısınız?

ıldır 27-09-2012 17:00

Merhaba..

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1023843)
Sayın milaca2010, atlas çiçeklenmeye başladı, bu durumda çelik kesmek pek doğru olmayacağı için talebinizi daha ileri bir tarihte yinelerseniz göndermeye gayret ederim.

Ne guzelkı Atlasınız cıceklenmıs..Uzun zamandır bahcenızı ve cıceklerınızı takıpedıyorum..Allah saglıkla ve bu şevkınızle calısmalarınızı devam ettırsın..Emınım orada ıcılen bır bardak cay herseye deger..Ne yazık bız buyuksehırde kucuk balkonlara sıkısıp kaldık...Ben cok selluka maviş ve atlas aradım..Maviş İzmir de cok nazlı yetısıyor..özellıkle son yıllardakı sıcaklardan hıc dayanıklı olmuyor.. Arayan arkadaslar varsa zaman zaman Hisarününde hem beyazı hem mavısı bulunuyor.. sonunda bende bulup aldım... Selluka bu haftalardan sonra Hatay pazarına gelecekmıs...ama atlas hıc bır yerde satılmıyor..Dagıtıma basladıgınız zaman banada kucuk pır parca gonderebılırsenız sevınırım..Mutlaka benden önce ısteyenler vardır.. eger kalırsa ben ıstıyorum cunku eskı uyelerın hakkını gaspetmek ıstemem...Sızın ve tum arkadasların emegıne saglık...

milaca2010 04-10-2012 10:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1023843)

Çok teşekküler Güler hanım, sağlıkla kalın...

mmanager 04-10-2012 13:20

atlas çiçeği tohumu

Değerli Ağaçlar net üyesi arkadaşlar atlas çiçeğinin tohumla da üretildiğini duydum bu konuda Ebay-Almanya dan tohum aldım fakat atlas çiçeklerinin tohumları tazeyken çimleniyormuş şimdi aldığım tohumla birlikte eğer gönderirseniz beraber denemek istiyorum.Biri yeşermezse belki diğeri yeşerir diye düşünüyorum özellikle Güler Hanım sizden rica ediyorum sizin atlaslarınızın sürekli açtığını okuduğum için.....Bu konuda kaç kişiden yardım istemedim ki her ne söyleniyorsa aldım lav taşı.perlit.dere kumu ,akvaryum kumu ,torf,şeffaf plastik kab vs...Sadece taze tohumlara ulaşmam gerekiyor.Bu konuda biraz açıklama yapayım atlas çiçeği açtıktan sonra eğer tozlaşma olduysa çiçeğin devamında tohum kesesi oluşmaya başlıyor ve önce yeşil bir hal alarak sonra sarı ya da koyu kırmızı zeytin veya uzun erik gibi bir meyva büyüyor bu da atlasın meyvasıdır bu da zamanla yumuşaklaştıktan sonra yenilebiliyor ama içinde incir çekirdeğinden daha küçük siyah tohumlar oluşuyor.

Güler 06-10-2012 13:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi minenine (Mesaj 1026621)
güler hanım elinizdeki atlas çiçeklerinin adları nelerdir ve benimlede çelik paylaşırmısınız

İşin doğrusu hiçbirinin adı aklımda yok, nelerim var onu da bilmiyorum. Forumda bilenler bana şu şudur... bunun adı da bu diye yazarlar ama isimler uzun geldiğinden aklımda tutamam. (geçinmeye gönlüm yok ki) ;)

Atlas çok uzamıştı, dalları 1.5 m gi geçti diye, bir de saksı dik duramayınca onları böldüm. Şimdi bir tanesi aşka geldi başladı çiçeklenmeye. İlk çiçeği henüz geçmişti ki 7-8 tane daha çiçek oluşumu gördüm. O yüzden şimdi çelik almaya kıyamıyorum.

Yakın zamanda çelik paylaşımı yaparım. Arzu edenler, adreslerini özelime yazsınlar lütfen.

minenine 06-10-2012 15:42

teşekkürler güler hanım ben tam olarak adlarını değilde renklerini merak etmiştim paylaşımınızı da merakla bekleyeceğin çiçeğiniz bol bol olsun inşallah

İremsıla 08-10-2012 18:43

Güler abla rica etsem banada güler atlasınızdan gönderebilirmisiniz.adresim özelinizde.sevgiler..

ilksenozturk 09-10-2012 10:36

güler hanım merhaba;

bana da atlasınızdan çelik gönderebilir misiniz?
adresimi özelinize iletiyorum.
bir de ayıp olmazsa aloelerinizden rica edeceğim.

eoe1234 09-10-2012 17:40

Merhaba Güler hanım.Bende isterim varsa atlas çeliğinizden tabi mümkünse ,adresimi özelinize yazdım sevgiler.

Yeşil2 10-10-2012 07:44

Biz de talibiz... Adres bilgimiz özelinizde :)

toprak kız 10-10-2012 11:42

merhaba güler hanım, zamanı geldiğinde bende atlas çeliklerinize talibim umarım kavuşabilirim adresimi özelinize yazdım sağlıcakla kalın

narincir 10-10-2012 17:15

Güler Hanım Merhaba, mümkünse bir çelik de ben istiyorum çiçekleriniz geçince.. Adresimi size mesaj olarak atıyorum..Şimdiden teşekkür ederim.

Güler 11-10-2012 11:24

Arkadaşlar, narincir'in de talebini not ettim, artık dağıtım kapasitem doldu. Lütfen tekrar ilân edene kadar mesaj yazmayınız.

Tika 13-10-2012 08:26

Sizin o harika atlastan ben de çelik istiyordum;ama bir daha ki dağıtıma o zaman.
Sayenizde tüm forumun kırmızı çiçek açan atlasları oldu.
Bende krem rengi atlas var.Sayın alacakaranlık'tan aldım;ama henüz yavrulamadı.Nazlanıyor.
Minik bir kız olarak bekliyor bakalım :)

Güler 17-10-2012 09:54

Sayın Tika, atlas çiçeklenmeye başladı ama o kadar çok talep oldu ki arkadaşlardan ben de çiçek tomurcuğu olmayan dallardan-yeni sürgünlerden- göndermeye gayret edeceğim.

Lütfen tam adres bilgilerinizi ve telefon numaranızı yazın.

Halil Balaban 17-10-2012 10:36

Atlas Çiçeği Çeliği Talebim İçin,

Sevgili Güler Hanım,
Geç kaldığımın farkındayım. Buna rağmen Sayın Tika' ya verdiğiniz cevaptan cesaret alarak yazıyorum. Eğer lütfederseniz; bende umarak atlas çiçeği çeliği talibi olmak istiyorum. Talebimin karşılanması belki mümkün olur diye de, adresimi gönderiyorum. Sevgi ve saygılarımı sunarım. Hoşça kalın, dostça kalın.
HALİL BALABAN
Tel: 0507 558 48 33
Adres: Şirinyalı Mah. 1507 Sok.
No: 21 K: 1
Murat Paşa / ANTALYA

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025