![]() |
|
![]() |
#151 |
Ağaç Dostu
|
Ataser, el attım, haberiniz olsun. Özelime adınızı, adresinizi yazın, önümüzdeki hafta şehire ineceğim gönderirim. Bir tane daha var. Özelime ilk yazanındır. bknz: http://www.agaclar.net/forum/showthr...?t=1685&page=3 85 no'lu mesajdaki kaktüs çeşidi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
Kienne harikasın, bayıldım ve hala ayılamadım. Kaktüslerim elime geçti ve çok da sağlıklı durumdalar çooooook teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2007
|
Sayın filiz ve sayın ephesos leş kaktüsleriniz kargoya verilmiştir. Bilginize.. Düzenleyen darla : 10-08-2007 saat 13:17 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2007
|
Teşekkürler sevgili Nefsune. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaç Dostu
|
Dün iki paket daha geldi, aklım şaştı, çok teşekkür ederim ![]() çok sağolun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Ağaç Dostu
|
Darla teşekkürler kargo geldi ancak kaktüstürlerini kuru ortamda göndermek daha iyi olur aksi halde bir gün içinde nem ve sıcaktan çürüme yapar. Benimki sağlam geldi bir gün gecikse ölürdü çürüyerek. Çok teşekkürler darla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Ağaç Dostu
|
COYOTE, çok saol harika bitkiler yollamışsın, çok ama çok teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaç Dostu
|
FİLİZ, çeşitlerim bir coğaldı bir çoğaldı aman diyim. ![]() çok sağolun valla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
|
En kısa sürede isimlerini tespit ederek resimlerini ekleyeceğim Bu arada erzurumdan bana paket yollayan kim acaba ya onada teşekkür edeceğim ama ![]() Kim olduğunu bilemedim ki ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
|
Rica ederim. Üzerinde benekleri olan : Haworthia attenuata Büyük yapraklılar: kalanchoe Gül gibi olan ufaklık: Sempervivumgillerden ama? ![]() Boncuk gibi dizili yaprakları olanlar :Crassula grimsi olanın tam adı crassula nealeana diğerini ben de bilmiyorum ![]() Odunsu gövdede uzun yapraklı: crassula column( yeşim ağacı diye geçiyor imiş) Küçük yapraklı ve yanlarında tüyleri olanı hiç bilmiyorum. Tabii bu sukullentlerin tam adını bilmem için bir fırın ekmek yemem gerekiyor. Sempervivum ve jovibarba diye bir aramay kalksanız onlarca çıkıyor. Hah bu galiba derken yok yok buymuş diye insan ne olduğunu şaşırıyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Ağaç Dostu
|
Bunlar son 1 aydır toplanan kaktüsler, çelik durumunda olanlar çoğunlukta, ama sanırım pek çoğu tutacaktır. buradan tekrar her türlü desteğini esirgemeyen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Düzenleyen ataser : 06-01-2008 saat 18:57 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Ağaç Dostu
|
Bunlarda devamı Sanırım çok fazla fire vermeyeceğimdir bu saksılardan ![]() bunun yanında bol miktarda tohum ektiğim kaplarım var ![]() ![]() ![]() Düzenleyen ataser : 06-01-2008 saat 18:57 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Ağaç Dostu
|
Oh maşallah Sn ataser kaktüs çiftliği olmuş sizinki. İnşallah hepsi tutar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Ağaç Dostu
|
Nazar değmesin yumurta kabuğu takın kaktüslerinize. Ama çok kıskandım.Sizin orada rüzgar esmiyor herhalde ataser ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Ağaç Dostu
|
Coyote valla en ufak boy saksı bunlar , hani resimde büyük duruyor ama sadece öyle duruyor valla ![]() rüzgar esiyor esmez mi resmen başlarında nöbet bekliyorum, hem bizim burada tek doğal afet rüzgar değil birde oğlum var ki asıl tehlike o, ya elinde fısfıs gezer buralarda ya da saksılarımı taşımaya kalkar ![]() zor valla zor ![]() ama şimdiden öğrenmesi lazım başka türlüsü olmaz değil mi ![]() 2.5 yaşında ve ana isimleri ile pek çok bitkiyi tanıyor, kendisine ait fesleğininde kafasını okşamadan odadan çıkmıyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Ağaç Dostu
|
Unutmadan bu arada, son bulduğumdan isteyenler bana özelden adreslerini yazarlarsa, hemen başlarım pazartesi günü yollamaya |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-08-2007
Şehir: Ankara'da oturuyorum geçici olarak emekli olup deniz kenarına ineceğim
|
Paylaşmak kadar güzel birşey var mı?Ben işyerimde daima çiçek çoğaltıp dağıtıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-08-2007
Şehir: Ankara'da oturuyorum geçici olarak emekli olup deniz kenarına ineceğim
|
Bir karadenizli olarak ağacın değerini,çiçek ve doğayı çok severim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |