![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-11-2012
|
Teşekkürleerrr
Fundacım çok teşekkürler ben de bugün ulaştım paketime Kaç gündür PTT kargonun kapısını aşındırdım, yetmedi gidemediğim zamanlarda bir de insanları telefonla taciz ettim, bıktırdım kendimden ama helal olsun sabırla dayandılar bana meğer paketim onlarda değilmiş, bu sabah bir kargo firmasından aradılar ve paketimin şubede beklediğini söylediler. Hemen gittim aldım geldim ne kadar zengin bir paket hazırlamışsın, birazdan dikeceğim herbirini, bi hava alsınlar değil mi bunca yoldan geldiler önce sana haber vereyim demiştimBeni çok mutlu ettin Allah sana daha çok mutluluklar yaşatsın ben şimdi eldivenleri giyip işe koyulacağım Bir kere daha teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2013
|
Alıntı:
Sitedeki herkesin çok yardımsever olduğuna inanıyorum. Ümitsizliğe kapılmayın. Sağlıcakla kalın. Düzenleyen n.yıldız : 16-04-2013 saat 17:04 Neden: eksik kelime |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sevgiler |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2013
|
Sevgili gizsu hiç önemli değil. Bazen gözden kaçabiliyor mesajlar. Güzel sözleriniz için teşekkürler. Hoşçakalın. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2011
|
sevgili gizsu elimde pek fazla çeşidim yok adresinizi yazarsanız olanlardan gönderebilirim |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
bu gun yasadigim bir olay tamamen hayal kirikligi yaratti ve cok uzdu,ben elimdeki kucucuk bitkiyi bile paylasiyor hatta arkadaslarim istedi diye gidip aldigim kisiden birdaha istiyorum tepki gosterilmesini bile goze alarak ama anladim ki ben yanlis yapiyorum cok uzuldum.. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|