![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-10-2017
|
Merhaba, ben de "Euphorbia İngens (Cowboy Cactus)" (umarim ben yanlis bulmamisimdir ismini. Dikensiz bir tur anladigim kadariyla) bir dizide gordum cok cok begendim. Internetten oyle bakinirken tesadufen buldum ama asiri pahali �� (resim var ama yuklemesini bilemedim) bilen var midir nereden bulabilirim uygun fiyata vs. diye sormak istedim. Duzeltme: simdi tekrar soyle bakindim ,sanki sayin annebonsai'nin belirttigi "eritrea" gibi de duruyor aradigim . Hic yakindan gormedigim icin bilemedim. Istanbullu gelin dizisinde dikkatimi cok cekmisti dun Düzenleyen Pal : 22-10-2017 saat 00:09 Neden: Tekrar arastirdim belirttigim turun adi gorseliyle eslesiyor mu, dogrumu diye |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-02-2013
|
Merhaba istanbullu gelin deki de euphorbia ingens ben ingensi buldum Mersinde yanko diye bir sera var ordan aldım resimde atayım fide şeklinde olduğu için 75 tl ye aldım ama kargo gönderimi yokmuş sorun oluyor dediler ben bi şekilde alırdım ama duruşu çok güzel galiba İatanbulda bulabilirsiniz orda çok daha büyük seralar vardır. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-02-2013
|
İşte yükledim sanırım |
|