![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Sayın prıtt bende bir miktar Muğlalı bir ailenin geleneksel olarak her yıl ektiği yerli lezzeti bir domates tohumu var. İsterseniz mektup ile size yollayabilirim. O kadar kargo parası vermeye deymez. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-10-2006
|
Alıntı:
http://dunyalilar.org/hindistanda-ci...r-ediyor.html/ Düzenleyen bayramyildiran : 08-03-2017 saat 22:31 Neden: link ekledi |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim arkadaşa önerdiğim kardeşimin yazları altı yıldır benim de iki yıldır yediğim, beğendiğim, mis kokulu, yerel, lezzetli, doğal, küçük ölçekli bir çiftçinin her sene kendi mahsullerinden aldığı tohumla sürdürdüğü domates tohumları ile sizin verdiğiniz linkin ve yazdıklarınızın ne alakası olduğunu inanın anlamlandıramadım. Bu mesajıma cevap yazacak olursanız sizden ricam yazacaklarınızı yazmadan önce iki defa düşünmeniz!... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-10-2006
|
sayın Milla amacım sizi üzmek **** kızdırmak değildi üzdü isem özür dilerim. algıda secicilik diye birşey var.ben belki yanlış anladım ama anladığım bir domates tohumu için 17 tl verilmez bende neden para verilir açıklamaya çalıştım siz beni nasıl algıladınız bilmiyorum. ama o yazıda sizin şahsınızı veya başka birinin şahsına söylenmiş birşey yok doğal bir tohumun degerini örnek ile açıklamaya çalıştım. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
.................................................. .................................................. ........ .....mektup ile size yollayabilirim. O kadar kargo parası vermeye deymez.[/QUOTE] Benim yazımda tohuma verilecek paradan değil kargoya verilecek fahiş bir fiyat olan 17 TL den bahsettiğimi sanırım fark etmemişsiniz. Ağaçlar.net ailesi olarak birbirimizin sorunlarına eğilme sebebimiz tamamen gönülden geldiğinden olması. Yani benim vurgulamak istediğim tohuma verilecek para değil kargoya verilecek paraydı. Sanırım siz yanlış algıladınız. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-09-2017
|
Alıntı:
Rica etsem bana da Doğal Domates verebilen tohumdan yollayabilirmisiniz? |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-02-2018
|
sayın milla tohumdan alabilmem mumkunmu acaba |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-03-2018
|
gönderebilirseniz bende isterim |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-06-2020
|
Elinizde kaldi ise kucuk bir miktar isteyebilirmiyim ben de domates tohumundan. |
|
|
|
![]() |
|
|