![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
|
Sevindiğinize sevindim, Sayın ecznecla. Güzel günlerde yetiştiriniz. Arkadaşlar PTT ile gönderdiğim kargolardan ekran alıntısı ekliyorum. Birisinde adres hatalı diyor. Diğeri köy dağıtımı bekliyor. ![]() Keşke sizlere de Aras kargo ile gönderseydim. Bu arada, Aras kargo çok hesaplı geldi bana. Neredeyse PTT kargo ücreti ile aynı. Bundan sonra göndereceklerim dikkate alsınlar lütfen. Arkadaşlar kargolarınızla ilgilenir misiniz lütfen. ![]() Nevinn'in bigisi. ![]() esemeral'in bilgisi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-05-2013
|
Sevgi Hanım Bende takip numarasından kontrol ediyorum. Şu an işyerinden şöfor arkadaşa bilgisini verdim alıvermesi için. İşyeri sarayköy biraz dışında (2 dk mesafe gerçi ) olduğundan hergün dağıtım yapmıyorlarmış. ben işimi garantiye almak ve bebişlerimi bekletmemek için arkadaşa rica ettim aldırıyorum. inşallah birazdan kavuşacağım. heyecanla beklemekteyim. Emeğiniz ve sevgi dolu yüreğiniz için teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-11-2013
|
Güzeller
Kızlarınız yerlerine yerleşti sayın SDurul.Eltiler misali aynı apartmanda altlı üstü oturuyorlar... ![]() Düzenleyen ecznecla : 28-05-2018 saat 22:13 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-06-2015
|
Sevgili Sevgi hanim , Size nasil tesekkur etsem bilemedim ![]() Not: saksilara gecince tekrar yuklerim fotolari . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-06-2015
|
Yazmayi unuttum ne sansliyim yolladiklariniz hep bende olmayanlar ayrica mutlu oldum Sevgi hanim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Ağaç Dostu
|
Sevgi Hanım Dün yağmur altında bebişlerimi aldım hepsi çokkk güzeller iki tanesinden bende vardı onu da arkadaşıma sahiplendirdim. Emeğinize yüreğinize sağlık teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-05-2018
|
![]() Sevgi hanım, miniklerime kavuştum. Adreste daireyi yazmadığımdan sorun çıkmış. Hakkınızı helal edin çok teşekkür ederim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
|
Sevgi Hanım seneconun durumuna çok üzüldüm. İnşallah sizin sevginizle toparlar kendini bir an önce. Açıkcası bizden önceki kargoda yapılan arkadaşlarda gördüğümde olmasını çok istemiştim. ileride paylaşma imkanınız olursa lütfen beni de ekler misiniz? bol çiçekli ve verimli günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-08-2014
|
![]() Alıntı:
![]() Düzenleyen ilknur- : 31-05-2018 saat 15:18 Neden: yazım hatası |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
Fazlası varsa listeye girebilirmiyim sevgili SDurul |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
Sempervivum ve sukulenlerden ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Guest
|
![]() Merhaba @SDurul eğer elinizde sempervivum ve sedum kaldıysa bende talibim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-04-2018
|
Alıntı:
Sayin Sdurul, istediginiz zaman ozelden adres gonderebilirim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-04-2016
|
sayin sDurul hoya celikleri ve diger bitkilerinizden bende istesem gecmi kalmis olurum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bugün üç kişinin kargosunu gönderdim. (Rönesans, Ensclate, ilknur-) Kargo takip no larını akşam yazarım. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Ağaçsever
|
![]() syn sdurul sanirim mesaj kutunuz dolu oldugu icin yazdiginiz mesaja cvp gonderemiyorum. Düzenleyen Muberra : 21-06-2018 saat 20:08 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2014
|
Sayın SDurul,mesaj kutunuz dolmuş adres bilgileri için |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Yeni Üye
|
Sayin Sdurul simdi kargomu teslim aldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Rönesans : 20-06-2018 saat 12:26 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Yeni Üye
|
Sayin Sdurul, daha once hic kaktus ve sukulent grubundan bitkim olmamisti. Sizin gonderdiklerinizle bunun sevincini yasarken bir sorunla karsilasmis oldum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-08-2014
|
bence sudan çıkarıp kurutun biraz, daha sonra geçirgen ve hafif nemli toprağa ekip bir hafta su vermeyin, 1 hafta sonunda yavas yavas su verin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
|
Hoya ve telgraf dışındakileri hemen sudan çıkarıp, nemli toprağa dikiniz. Tutana kadar sadece fısfısla sulama yapınız. Sukulentler suyu sevmez. Kaktüs sukulent sayfalarını okuyunuz. 24 saat dolmadan iki kargo ulasti. Helal Aras kargoya. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Yeni Üye
|
Himm. Evde su anda sadece hoya icin ve afrika meneksesi icin olan topraklarimdan kaldi sayin Sdurul. Bunlara diksem olur mu? Bir de bazilarinin hic koku yok topraga dogru 1-2 santim icinde kalacak sekilde mi yapmaliyim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Rönesans, telefondan uzun uzun yazamıyorum. Kaktüs sukulent bölümünde tüm sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz. Link atarım, daha sonra. Cleerya, efeege, muberra, kargoları verdim. Akşam takip no larını özelden yazarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Yeni Üye
|
Dikimleri yaptim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Ağaçsever
|
tesekkurler sevgi hnm.merakla bekliycem |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, özelden bilhassa Hoyalar için istekte bulunmayınız. ibocandan, adres yazacağınız için özel mesajımı açık tutuyorum, acil yazarsanız sevinirim. hberbul, burada belirttiğim gibi, hoyalarım dağıtılacak durumda değil henüz. Zar zor bir kişiye gönderdim, bir kişiye de sözüm var, ona rezerve ettim. Sadece sukulent istiyorsanız, buradan belirtin göndereyim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Ağaçsever
|
sevgi hnm kargomu bugun aldim .sagolun .Hakkinizi helal edin selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|