![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2016
|
Normal hoya celiği.budama yapınca yollayabilirim.ozel den bildirim yaparsanız arkadaslar.yanlız benim anaç hoyam toprakta yetişmiyor bilginiz olsun. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-03-2018
|
Sayın Sudeme, mum çiçeğiniz toprakta yetişmiyor diye yazmışsınız. Nerde yetişiyor.? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Lav taşında yetistiriyorum topraksız yetiştirme yi anlaşan formun bölümü var oradan bakabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Ozel den mesaj atan arkadaşlara gelecek ayin sonuna kadar göndermiş olurum inşallah.isteyen arkadaşlar ozel den mesaj atarlarsa karışıklık olmaz.İyi günler.😊 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Lav taşında böyle yetistiriyorum.nasıl olduğunu merak eden arkadaşlar buradan bakabilir. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Celikler hazir yeni evkeri icin
Sevgili @mister73 @gül01 @poweralpha @burikmn celikleri kestim biraz kendilerini toparlamalari için lav taşına toplu halde koydum pazartesi günü kargoya vereceğim.kargo takip bildirilerini özel mesaj atarım. )yeni evleri için hazırlar. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-03-2018
|
Teşekkürler Sudeme, Çiçeğin yeni evlerine geleceği gününü merakla beklemekteyim. Tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2016
|
Çeliklerim geldi, çok teşekkür ederim. Köklenmeleri için suda bekletiyorum. Merak ettiğim bir konu var; köklendikten sonra sizin gibi lav taşında mı devam etmeliyim yoksa toprağa diksem de olur mu? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Rica ederim sevgiyle buyusunler.Isin asli ben toprakta yetiştirmeyi beceremedigim için lavda yetistiriyorum.siz toprakta yetistirebilirim derseniz asli toprak ta buyuyor zaten.umarım yetişir buyurler.Ama koklenmesini lavda yapmanızı tavsiye ederim. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2016
|
Alıntı:
Evet, bana gönderdiğiniz çeliklerden birini suya daldırılmış lavda diğerini ağaç kabuklarından oluşan orkide toprağı karışımında köklenmeye bıraktım. Bu arada bana göndermiş olduğunuz çeliklerin türü nedir? Tekrar teşekkürler... |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba,dış kap yaptınız değilmi?klasik hoya carnosa.Umarım koklenirler güzel ciceklerinide görürsünüz.Ekte yukledim dış kap li halini. Düzenleyen sudeme : 14-04-2018 saat 22:53 |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2018
|
Alıntı:
Dipte su mu var, köklenmede bizde bunu kullanalım. |