![]()  | 

Mum çiçeği çelikleri paylaşmak istiyorum 

1 Eklenti(ler) 

Dün mum çiçeğimi budadım ve biraz! çelik çıktı almak isteyen arkadaşlar adreslerini bana ulaştırırlarsa yarın kargolayabilirim 
	 | 

Bana gönderebilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim 
	 | 

bana da gönderebilirseniz sevinirim 
	 | 

hangi cins ve hangi renk oldugunu yazarsanız alper bey 
	 | 

Sayın alperfect bana da gönderebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. 
	 | 

Benim de bir mum çiçeğim var..2009 dan beri benimle ama bir türlü çiçeklenmedi.. Hatta o kuruyor ben çelik alıyorum yeşertiyorum o da kuruyor yeni çelik falan uğraşıp duruyorum..Kavga ediyorum artık kendisiyle :( 
	 | 

sn serpilcan 1988 sanırım carnosa türü çok açık pembe açıyor isterseniz adresinizi gönderin 
	 | 

paylaşımınız için teşekkür ederim. yaşatabilirsem , sayenizde benimde mum çiçeğim olacak. 
	 | 

Mum çeliğini ekmeden önce bir müddet suda köklenmeye çalışmasını sağlayıp ekersek daha iyi oluyor.Bende de carnosa var.Şansımıza farklı tür olsaydı alabilirdim.Umarım çeliklerinizi yaşatabilirsiniz. 
	 | 

1 Eklenti(ler) 

Sn. Serpilcan kaktüsüm de bu fotoğraftaki 
	 | 

tesekürler bendede aynısı var kaynana topuzu heralde ee bunun yerine birzcık daha fazla mum celigine talip olursam itirz görmem heralde :) 
	 | 

Sn. serpilcan adresinizi bekliyorum bir tek sizin paketiniz kaldı. Kısmette yarın sabah hepsini kargoya vereceğim.  
	Herkese ilgisi için teşekkür ederim çeliklerim bitti. Umarım sizler de benim kadar sevinirsiniz.  | 

alperfect yolladınızmı yollarsaniz yazın bekliyorm 
	 | 

çelik kargonuz az önce elime ulaştı. çok teşekkür ederim. çelikleri forumda tarif edildiği şekilde kesip dikimleri yaptım. Çelikler tutarsa işyerime bile ekeceğim. 
	 | 

çeliklerle birlikte sürpriz yaptığınız ilginç biber tohumları içinde ayrıca teşekkür ediyorum. 
	 | 

benimkide yokmu acaba bekliyorm sn dagot hangi kargoyla geldi bi arayayım acil 
	 | 

mng kargo ile geldi sayın serpilcan. 
	 | 

bana gönderilmemiş adıma baktım maalesef 
	 | 

üzülmeyin, çelikler tutarsa ben size gönderirim. ama biraz bekleyeceğiz çelikleri. 
	 | 

Alıntı: 

| 

malesef sayın reguler banada sınırlı miktarda çelik geldi. elimde fazla dağıtacak çelik yok. diktiğim çeliklerden köklenen olursa sayın serpilcana sözüm var. 
	 | 

Konu hala aktif ise bende isterim. 
	 | 

Alıntı: 

| 

Alıntı: 

| 

alperfect simdiye ölmüslerdir tutmaz bu havada ama baharda isterm tesekkürler samsım yokmus napalm 
	 | 

kargom elime ulastı sn alperfect direk topraga ektm insallah tutarlar ayrıca hediyeniz içnde teskkurler adı ne acaba çiçek acıyomu kaktüs ona göre bakımını yapayım 
	 | 

Alıntı: 

Diğer kaktüs de çiçek açmıyor, Euphorbia trigona diye aratırsanız yetişkin hallerini görürsünüz, güle güle büyütün.  | 

tesekkür ederim alperfect bende öyle yapmıstım zaten altı parca olarak kesip ektim suladım insallah tutar forumda okudum direk topraa ekmek daha iyi diye oyle yaptım cok sagolun 
	 | 

merhaba, mum çiçeği çeliği/dalı kaldı mı? 
	 | 

merheba, ben de istiyorum eğer gönderebilirseniz çok sevinirim. burdaki çiçekçilere sordum ne mum çiçeği, ne nergis ne de bardak menekşesi hiç birisi de yok. 
	 | 
| Forum saati Türkiye saatine göredir. 
GMT +2. Şu an saat: 02:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)  | 

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025