agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Alışveriş > Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas
(https)




Beğeni Düzeni1Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 20-04-2014, 10:47   #17
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 26-10-2009
Şehir: Ankara, Sakarya
Mesajlar: 107
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yağmur Mesajı Göster
Evet satıcıyı bizim gibi "amatör alım" yapıyor sayarsak 48 tl normal kabul edilebilir ama onlar alırken bizim tabi olduğumuz geri gönderme vs durumlarına maruz değiller. Ayrıca 10 tanesini çürüteceklerini de hiç sanmıyorum.
E. Milii aşkından bir kez Tayland'dan getirme deneyimim oldu. Bitkiler çelik değil, açık köklü idi, 2000$ değeri olan iki kutuya bizim gümrükte 3000$ civarı para ödedik. Devlet bu parayı almak için kısıtlamalar getiriyor. O parayı sizden aldıktan sonra neden geri göndersin.

Uçak kargosu ile gelmesine ve çok itina göstermemize rağmen bitkilerin %30'unu ilk 10 günde kaybettik. Aynı riski bir daha alabileceğimi zannetmiyorum.

Tavsiyem çok renk alternatifi olmasa da Vulcanus çeşitler (yapı marketlerde bulmak mümkün oluyor) ama illa Tay hibridleri olacaksa yerli satıcılardan almak.

magent Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026