![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-06-2014
|
Emekleriniz için ikinize de çok teşekkür ederiz sn. Balıkçı ve sn. Zugo86. Şimdi size yük oluyoruz ama sizden nasıl alabiliriz ? Kargo ya da yakınsak elden teslim tercihiniz ne olur ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-09-2013
|
Sayın Zugo86 kargoları gönderdinizmi acaba ses çıkmadı sizden ? Halen bekliyorum evden çıkamıyorum gelirde bulamadık derler diye. Sayın Balıkcı sizede sonsuz teşekkürler elinize emeginize saglık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Ağaç Dostu
|
Estağfirullah, inşallah herkes fideciklerini sağlam alır, güzelce büyütür, çiçeklerini de koklar. ![]() Fideler için Zugo 86 benimle temasa geçin demişti, mesaj kutusuna adres ve telefonlarınzı bıraksanız iyi olur. Aslında ben, herkes topluca birine göndersin, O da payını alıp kalanları göndersin, böylece dağıtılsın istemiştim. Neyse artık benden çıktı aranızda halledersiniz. Selam ve sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Zugo86 kargo takip numarasını istemiştim ama sizden ses çıkmadı. Tek korkum gelip geri giderse kargo ücreti ödemenizdir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Balıkcı ve sayın Zugo86 elinize emeginize saglık kargomu biraz önce teslim aldım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Ağaç Dostu
|
İnşallah sn Balıkcı emeginize, gönlünüze saglık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |