![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Merhaba 1-2 saat önce aldım kargomu.Dediğim gibi şanssızlık benden yana olduğu için ,siz adresi doğru yazmışsınız sayın Güler ama nedense kargoda etiketlemede benim adresimin yarısı doğru diğer yarısı yanlış basılmış,sizin yapıştırmış olduğunuz kağıtta doğru adres var.Sanırım benimle aynı adı taşıyan amca oğlunun adresi ile benim adresi karıştırıp turşu yapmışlar,sonunda bana ulaştılar da aldım ama vakit geç olduğu ve okulda olduğum için artık yarın sabah saksılarına kavuşturacağım.teşekkür ederim.Nice güzel paylaşımlara dileklerimle ,sevgiyle kalın. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Evet atlaslar toprakla buluştu,hafif gölgeli ve akşamları fazlaca rüzgar vurmayacak şekilde yerleştirdim.Şimdi bekleyip göreceğiz gelişimlerini. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-03-2010
|
Merhaba Güler Hanım, Tekrar dağıtım yaptığınızda, Atlas çeliği ve şayet mümkünse amaryllis için listenize beni de dahil ederseniz memnun olurum. Saygılar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2009
|
bana da gönderebilir misiniz? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2012
|
Merhaba Güler Hanım, cumartesi günü atlaslarım geldi. hepsi de çok sağlılklı görünüyorlar.Teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderatör
|
Sevgili coskun8553, size daha evvel gönderdiğimi biliyorum ama mesajları kontrol ederken " daha başka şeyler elime geçerse gönderirim" notumu görünce gönderim listemi biraz daha genişleteyim istedim. Henüz göndermedim, İstanbul'dan göndereceğim, sizi haberdar ederim. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-07-2011
|
sıraya ben de girmek isterim kaldıysa |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
![]() Atlas çok uzamıştı, dalları 1.5 m gi geçti diye, bir de saksı dik duramayınca onları böldüm. Şimdi bir tanesi aşka geldi başladı çiçeklenmeye. İlk çiçeği henüz geçmişti ki 7-8 tane daha çiçek oluşumu gördüm. O yüzden şimdi çelik almaya kıyamıyorum. Yakın zamanda çelik paylaşımı yaparım. Arzu edenler, adreslerini özelime yazsınlar lütfen. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-05-2012
|
bkz. sahibinden.com. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-10-2011
|
Kemal Bey burası ücretsiz paylaşım topiği.. İnsanlar karışılsız paylaşım için burdalar, siz ise bir çeliği 12 liraya pazarlamaya çalışıyorsunuz ve on tane başlığa heryere yazmışsınız. yeter, El insaf ! |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yeni Üye
|
Bu sitede yeniyim gördüğünüz kadarıyla ağaçlar nete üye olup da hiç girmeyen binlerce üyenin sebebi şimdi anlaşılıyor...Siteyi kullanmayı daha yeni yeni öğrenmekteyim insanları soğutmayın lütfen... |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
Yeni üye olmuş ve siteyi yeni öğrenmeye başlamış olabilirsiniz ama Forum Kullanma Kılavuzunu iyice okumuş olsaydınız bu hatayı yapmazdınız, ya da Özel iletişim alanından yöneticilerimize sorar, moderatör arkadaşlarımızdan yardım talep edebilirdiniz. Lütfen uyarı mesajlarımızı yanlış anlayıp da insanları siteden soğutuyorsunuz diye algılamayın, maksadımız başlıkların temiz ve kendi içerikleri içinde kalmasıdır. |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Yeni Üye
|
Bu sitede yeniyim gördüğünüz kadarıyla ağaçlar nete üye olup da hiç girmeyen binlerce üyenin sebebi şimdi anlaşılıyor...Sizin gibi insanların tavırları bir de anket doldurduk ağaçlar nete üyeler niye forumlara katılmıyor diye fikrimi tamamen değiştirdiniz. Siteyi kullanmayı daha yeni yeni öğrenmekteyim insanları soğutmayın lütfen... Yanlış yere yazılmış olamaz mı...Bu tavrınız hiç hoş değil ....!!!! |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|