agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları > Turunçgiller
(https)

Beğeni Düzeni192Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 24-10-2010, 16:10   #11
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 24-10-2010
Limon Ağacımda Gariplikler Var

Merhaba Arkadaşlar Ben Yaklaşık 1,5 2 Yıl Önce Bir Limon ağacı aldım bir ara sulamayı unuttuğumdan kuruma tehlikesi atlattı ve resimlerdede görüldüğü üzre kırılan yerlerini annanem sağolsun elleriyle budamış daha sonrasında daha fazla ilgilenerek kurumaktan kurtardık 1 yılda 2 kez toprağını çıkarıyorum sabahtan akşam saatlerine kadar toprağı seriyorum temizliyorum havalandırıyorum akşam üzeri tekrar toprağı saksıya koyuyorum son 1 yıldır meyva vermemeye başladı yaz geliyor bir sürü çiçek açıyor sonra o çiçekler küçük bir üflemeyle dökülüyor yazın sonlarına doğru bir kaç tane daha açıyor ve onlar kalıyor geçen sene 3 tane kalmıştı bu sene gördüğünüz üzre resimlerde 1 tane oldu . ağacın dallarında son 7-8 aydır dinkenlenme var gül gibi dikenli oluyor dalları resimlerde gördüğünüz üzre . vede son olarak resimlerdede özellikle işaretledim son 1 yıldır ağaca yapışmış şekilde duran beyaz beyaz garip şeyler var genelde dalın dibinde oluyor ben genelde oralara özellikle su sıkıyorum belki gider diye ama tekrar oluyor . Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim . ( birde resimlerden ağacı değerlendirirseniz çok iyi olur ) Önerilerinizi Bekliyorum .

ÖNEMLİ NOT : RESİMLERİ YÜKLEYEMİYORUM SORUN VERİYOR

kuzey Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
bonsai, citrus, çekirdek, fide, limon

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025