![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Sayın Romantik öncelikle ilginizden dolayı çok teşekkür ederim,biz amatörler biraz fazla soru soruyor ve biran önce öğrenme çabasında oluyoruz bu durumdan dolayı siz ve diğer arkadaşlara rahatsılık vemediğimi umuyorum. LIMONELLA konusuna gelince evimin salonunda(cam önü)çok sevdiğimiz bir Calamondinim var onun yanına bir Limonella,birde Kumkuat koymak istiyorum bu sebepden arayış içindeyim fakat bir çok çiçekçi doğru bilgi vermiyor mesela Limonella diye dikenli,yaprakları birbirinden uzak ve büyük yapraklı bir limon'u vermeye kalkıştı,bu nedenle araştırmaya başladım. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Sayın Jezebel haklısınız bende öyle düşündüm. Bir canlıyı eğer bakma mesuliyetini alacaksam onun hakkında mümkün olduğunca bilgi sahibi olmak isterim ki ne o mutsuz olsun ne ben. Gerçi uzman arkadaşlar herkesin sorularına cevap vermekten bıktıkları için sorularımızı görmezden gelsede''aman bu adam çok soru soruyor bulaşmayalım''bu bilgilerin cevabını yine onlardan alabileceğimin bilincindeyim ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
Merhaba Sn;jezebel , Geçen ay Yusufustaoğlu 'na birşeyler ısmarlarken limequat'ta sormuştum, sağolsun Yusuf abi elinde yok diye 4-5 yaşındaki anaç limequat ını göndermiş üstünde meyve çiçekleri mevcut meyve yapısı sizin fotolarla aynı, Fotoğraflarını yüklemeye çalışacağım. Sormak istediğim, birkaç yazıda soğuklara limondan daha dirençli olduğunu okumuştum, çok fazla araştımadan bahçeye diktim. Şimdi hata mı yaptım diye düşünüyorum, Bu türün soğuk dayanımı ile ilgili bilginiz var mı?. kolay gelsin |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|