![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-02-2009
|
Limon yapraklarındaki sorun.
Merhaba, Limon um gayet güzel büyüyor ve üzerinde bir çok minik limoncuk var, bu yaz bol bol limon alırım diye düşünürken son 2 günde yapraklar resimlerde görebileceğiniz hale geldi. Sarı çok küçük noktalarla kaplanmış gibi sanki. Bu bir hastalık mıdır? ![]() Düzenleyen malina : 17-05-2009 saat 10:25 Neden: fotoğrafları foruma yükleyin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2009
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
demir tozunu bu şekilde kullanmak önerilmiyor, bu formda demiri bitki alamıyormuş, bende İzmir Eğitiminde öğrendim... ![]() Demir tozu suda eriyen formda_ hazır satılıyor_ bende kullanıyorum bazen... Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-05-2011
|
merhaba forum üyleri rersimlerdeki zararlılar sizlerinde dediği gibi kabuku bit büyük ihtimal kırmızı kabuklu bit. ancak diğer resimler galeri sineği değil, galeri sinekleri turunçgillerde zarar oluşturmaz. o resimler galeri güvesi geceleri hareket eden beyaz renkli ve tek konukçusu turunçgiller olan çok fazla da önemli sayılmayan şekli güzel ![]() ayrıca eklemek istedim, herhangi bir kültürde zararlı ya da hastalık sorunu varsa ve bu konuda fikir almak istiyorsanız, tarım bak. il - ilçe müdürlüklerine uğrama şansınız yoksa tagem'in internet sayfasından teknik talimatlara göz atabilirsiniz. Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
böcek, kabuk, kırmızı, limon, limon ağacı, limon ağacı hastalıkları |
|
|