agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları > Turunçgiller
(https)

Beğeni Düzeni825Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 30-03-2011, 14:12   #1
Yeni Üye

Nesobaby's Avatar

Giriş Tarihi: 18-03-2011
Unhappy

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yalmanksk Mesajı Göster
Ziraatçilerde var..buralarda aynı zamanda gübre çeşitleri de var...
Teşekkürler
Mutlu Kutlu beyin özel besininden aldım ama geçen hafta güvercin gübresi vermiştim. Acaba hem gübre hem besin fazla gelir mi?

Bu arada kumkatımda bir gelişme yok, yeni aldığım mayer limonumda da bir hareket yok. Fakat onunla beraber aldığım kalomandinim filizlendi. Demekki ortamları sağlıklı ama bitkiler değişik tepkiler veriyorlar. Hepsine aynı işlemleri yapıyorum yanyana balkonda duruyorlar

Nesobaby Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-03-2011, 20:55   #2
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 05-05-2007
gübre

Güvercin gübresi güçlüdür diye duymuştum...bence artık atmayın 1 ay bekleyin...gübre etkisini genelde 2 haftada gösteriyor...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Nesobaby Mesajı Göster
Teşekkürler
Mutlu Kutlu beyin özel besininden aldım ama geçen hafta güvercin gübresi vermiştim. Acaba hem gübre hem besin fazla gelir mi?

Bu arada kumkatımda bir gelişme yok, yeni aldığım mayer limonumda da bir hareket yok. Fakat onunla beraber aldığım kalomandinim filizlendi. Demekki ortamları sağlıklı ama bitkiler değişik tepkiler veriyorlar. Hepsine aynı işlemleri yapıyorum yanyana balkonda duruyorlar

yalmanksk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-03-2011, 20:56   #3
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 05-05-2007
Alıntı:
Teşekkürler

Güvercin gübresi güçlüdür diye duymuştum...bence artık atmayın 1 ay bekleyin...gübre etkisini genelde 2 haftada gösteriyor...

yalmanksk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-03-2011, 16:48   #4
Yeni Üye

Nesobaby's Avatar

Giriş Tarihi: 18-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yalmanksk Mesajı Göster
Tamam o zaman bekliyorum
İnsan bir an evvel meyvelerini çiçeklerini görmek istiyor ama acele edip bitkilerimizi yakmaya gerek yok. 2 hafta daha bekleyip Mutlu Beyin özel besininden ekleyeceğim bakalım bir değişiklik olacak mı?

Nesobaby Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-03-2011, 17:18   #5
Ağaç Dostu.

Giriş Tarihi: 29-08-2008
Troyer aşı anacına aşılanan kumkuatlar geç uyanır. Mayer limon aşısız doku kültürtüyle üretilmiş bir fidansa şimdiye uyanıp çiçeklenmesi gerekirdi. Fortunella margarita kamkatların çiçeklenme zamanı hazirandır, daha önce çiçek beklemeyin.

Uyanmayan bitkileri harekete geçirmeye çalışmayın. Ne yapsakda doğa kanunlarını yenemeyiz, bırakın kendi hallerine uyancakları zaman uyansınlar.

Filizlenme olmayan uykudaki bitkilere besin vermenizde boşa harcamak olur. Besin vermek için bitkinin harekete geçmesini bekleyin.
Alıntı:
Teşekkürler

Mutlu Kutlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
bakım, kumkuat, yardım

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025