![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
bunlar da benim minikler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
ikinci resimdeki kamkatın yaprakları sarı , azot ve demir vermeme rağmen rengi düzeltemedim. fakat çiçek ve meyva veriminde problem yok. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-08-2009
|
ahmet salih arkadaş benim bu konularda fazla bilgim yok ben de demir azot versem kamkat ne gibi fayda görür söylermisin bide demir ve azot u nerden temin edebilirim |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn;bakırcı sizin fidanınız sağlıklı görünüyor.benim bir fidanımda yapraklar sarı ,bildiğim kadarıyla bu tip sararma demir ,çinko veya azot eksikliğinde oluşuyor. gerçi benimki daha çok çinko eksikliği gibi ,Bu konuda uzman olmadığım için ben üçünüde verdim.bitki malzemesi satan yerler büyük marketlerde bulabirsiniz.tabi bir çok çeşit var.sitedeki temel konular bölümündeki Gübre (çeşitleri, özellikleri, kullanım yerleri...) konusuna göz atarsanız faydalı olur sanırım. Düzenleyen ahmet salih : 21-08-2009 saat 01:29 Neden: yanlış yazım |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-08-2009
|
merhaba.ahmet salih bey kumkatınızın yapraklarının sararmasının neden oldugunu kesın bulabıldınızmı?ben gecen hafta antalyadan 1 kumkat aldım ama yaprakları sararmıs.saglıklı görünmüyo ama süreklı çiçek açıp meyve verıyo.yaprakların rengı icin ne yapmam gerekıyor.simdiden tesekkürler.bu arada arkadaslar ben aranıza bugün katıldım.herkezden cevap beklıyorum. Düzenleyen karakuş : 23-08-2009 saat 17:09 Neden: eksık harf |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bakım, kumkuat, yardım |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|