![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-04-2014
|
Rica ederim M.sarp arkadaşım, Başlangıç için sizde benim gibi ilk olarak kumkuat' ı seçmişsiniz bence süper ve hevesli olmak başarılı olmaya aday bir duygu hepimize başarılar bu konuda ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-12-2009
|
merhaba fotoğfarlarım şöyle ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
|
Merhaba Huripek, fotolar eklenmiş, sanırım 2 adet ağacınız var ve gördüğüm kadarıyla 2. deki yapraklarda sararma var dediğim gibi susuz kalmışta olabilir demir (Fe) eksikliğide olabilir.. Keçi gübresi eklediğinizi söylüyorsunuz , demir eksikliği için sıvı besin önerebilirdim ama zaten gübre vermişsiniz birde kökleri yakmayalım. Demir tozu ekleyin ve ya paslı çiviler batırın toprağa bakalım ne olacak, kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
|
Huripek , bu arada meyveleri hala toplamamışsınız, gözümden kaçmadı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-02-2014
|
Kamkat için güvercin gübresi kullansam uygunmudur acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
|
Bilmiyorum ama sonuçta doğal gübredir diye uygun olabileceğini düşünüyorum genede net bilgim yok .. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2008
|
Güvercin gübresi taze ise bitkiyi yakarsınız, en az 6 ay dışarıda beklemesi lazım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaçsever
|
![]() peki ilk çiçekteki yapraksız bölümler öylemi kalacak Düzenleyen huripek : 17-04-2014 saat 14:45 Neden: ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-02-2014
|
Kamkatlarımı ve diğer ağaçlarımı kışın yağmurdan doludan zarar görmesin diye kendi çardağımı kendim yaptım ![]() Düzenleyen Northstar : 17-04-2014 saat 18:15 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaçsever
|
Resim bırakın bizde görelim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaçsever
|
Süper maaşallahhh darısı benim başıma inşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaçsever
|
merhaba arkadaşlar..yoldan toplamış olduğum paslı çivileri kamkatlarıma saplamış bulunuyorum.sararan yapraklarım düzelirmi sizce ve bu ne kadar zaman alır,tabi düzelsinde ben beklemeye razıyım.ay ölecekler diye bir korkuyorum sormayın gitsin ![]() çiçek arkadaşım.meyveler bitti bitecek ,sevdiğim insanlara 2 şer tane ikram ediyorum.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaçsever
|
[QUOTE=huripek;1272313]merhaba arkadaşlar..yoldan toplamış olduğum paslı çivileri kamkatlarıma saplamış bulunuyorum.sararan yapraklarım düzelirmi sizce ve bu ne kadar zaman alır,tabi düzelsinde ben beklemeye razıyım.ay ölecekler diye bir korkuyorum sormayın gitsin ![]() çiçek arkadaşım.meyveler bitti bitecek ,sevdiğim insanlara 2 şer tane ikram ediyorum.. ![]() Huripek arkadaşım, orada olmayı isterdim şimdi 2 adet meyve bende alayım diye ![]() Bitkileri fazla bakımdan öldürmezsek iyi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2009
|
arkadaşlar kumkuatınız için besin maddesi satan arkadaşımız var kullanın bende kullandım demir eksikliği için içinde birçok element var ben kullandım memnun kaldım google a tropiksera yazın mutlu kutlu arkadaşımız buradada forumlarda sizlere yazıyor 1 lt 10tl 2,5 lt 20tl kargo hariç kullanın çok faydasını göreceksiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-06-2013
|
İstanbulda tüm turunçgillerim uyanmasına rağmen kamkatlarda hiç belirti yok sizde durum nedir? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-03-2014
|
benim kamkatımdada tık yok limonum filan çiçeklendi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaçsever
|
Merhaba arkadaşlar, benim kumkuat'ımda bırakın çiçeklenmeyi aksine tüm yapraklarını döktü ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-04-2014
|
Balkon Bahçeciliğinde ilk bitkim Kamkat oldu.
Öncelikle merhaba, Ben aranıza yeni katıldım. Balkonda yetiştirmek üzere bir adet kamkat aldım. Fakat kafama takılan bazı sorular var. Aranızda Tecrübeli Abilerim Ablalarım vardır, beni bu konuda aydınlatabilirler mi?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-01-2012
|
Merhaba sn eceliniz; Kamkatinizda demir eksikligi var gibi.yapraktan veya topraktan uygulanan demir icerikli gübre kullanmaniz gerekiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaçsever
|
Merhaba ecel arkadaşım,öncelikle hoşgeldiniz aramıza. Tecrübeli değilim ama resimleriniz den anladığım kadarıyla diken dediğiniz şeyler yeni sürgünlerdir. Budama yapılmış bitkinize ve sürgünler vermiş iyi bir gelişme, normal yani. Hayırlı olsun bu arada kumkuatınız.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaçsever
|
Musti arkadaşım, sizin kumkuat ne oldu geldimi resim bekliyoruz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaçsever
|
teşekkür ederim çiçek hanım. gelir gelmez kızımın fotolarını yükleyeceğim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() 1 tane daha aldım yanında bana karışım bir gübre verdiler. İçerisinde ihtiyacı olan iz elementler vs varmış. İşin güzel tarafı ise ilaçlama sürem bitince tekrar gel yeni görevler vericem size dediler ve hatta aşılama tekniğini bile gösteririz dediler ![]() Eğer vakit bulup gidebilirsem benim için süper bir kurs niteliğinde olacaktır. Sanırım bu benim için büyük bir şans.. Düzenleyen Ç İ Ç E K : 28-04-2014 saat 16:23 Neden: Eksik harf |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaçsever
|
Merhaba arkadaşlar, dediğiniz gibi aşı yerinin altındaki anaçta belki diken olabilir ama aşının üzerinde olmaması lazım ben hiç görmedim, duymadım, okumadım, benimki lerdede yok kolaylıklar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bakım, kumkuat, yardım |
|
|