![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
Şehir: İZMİR-ANTALYA
Mesajlar: 3,571
|
Sn ahmeter, çaylarımızın içine koymak için kabuğun rendelenmesi işlemi, meyveler yeşilken mi yoksa tam anlamıyla sarardıktan sonra mı yapılmalı? Bu arada reçelinizi yapıp afiyetle tüketin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 7,911
|
Bergamot
Sayın Lonicera Meyvalar sarardımı tam olgunlaşmış oluyor reçel yaparken açilıği gitsin dıye rendeleniyor çikan kabuk tozlarını kuru caylan harmanlıyabilirsiniz Karışım dozunu ayarlamak elinizde fazla kalırsa kurutun bilhassa kek yapımında nefis lezzet veriyor çaylar benden Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|