agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları > Turunçgiller
(https)




Beğeni Düzeni237Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 21-08-2009, 14:16   #1
Ağaç Dostu
 
Lonicera's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-03-2008
Şehir: İZMİR-ANTALYA
Mesajlar: 3,571
Sn ahmeter, çaylarımızın içine koymak için kabuğun rendelenmesi işlemi, meyveler yeşilken mi yoksa tam anlamıyla sarardıktan sonra mı yapılmalı? Bu arada reçelinizi yapıp afiyetle tüketin

Lonicera Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-08-2009, 14:33   #2
Ağaç Dostu
 
ahmeter's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-02-2008
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 7,911
Bergamot

Sayın Lonicera
Meyvalar sarardımı tam olgunlaşmış oluyor reçel yaparken açilıği gitsin dıye rendeleniyor çikan kabuk tozlarını kuru caylan harmanlıyabilirsiniz
Karışım dozunu ayarlamak elinizde fazla kalırsa kurutun bilhassa kek yapımında nefis lezzet veriyor çaylar benden Selamlar

pria beğendi.
ahmeter Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025