![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-04-2009
|
Sayın OİR1938 ziya beyin serasını bende gezmek isterdim fakat nasip başkabir bahara inşallah. Orkede fiyatları hakkında biraz bigi verebilirmisiniz. Ben bir cevap alamadımda. Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
Giriş Tarihi: 12-11-2010
|
Sayın delete61 ! İmkan bulduğunuz zaman Sayın Ziya Soner'in çiftliğini gezmelisiniz. Görülecek çok şey,alınacak nice bilgiler var. Ziya Bey tüm doğa ve orkide severlere içtenlikle yardımcı olabilen bilge bir kişidir. Orkide fiyatları konusu ise, kendisi lle görüşülecek bir husustur. Sevgilerle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Bizim yerimize de gezin. Fotoğraf bekliyoruz. Sevgiler.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Bari nrkrkmz'nin serasına uğrasaydın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Güler, aslında Haydar paşa Garında "Kahve tadım Festivali "vardı. Onun için geldik ![]() Yol üstünde Bahçeyi görünce" silah" zoruyla kendimi oraya götürttüm, hatta 5 lira bağış bile verdirdim. Orkide serasına vardığımızda kapalı olduğunu gördük. Danışmadaki kişiler yerinden bile bihaberdi ![]() Tek ilginç bitki buydu: ![]() Sağlıkla kalın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-05-2008
|
Biraz geç oldu ama,merak ettim burası neresi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Orkide saksı satışlarını şimdilik haziran 2011 e kadar(kök ayırma dönemi)durdurduk.Satışa başlarsak bilginiz olur. Saygılarımla |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Orkide saksı satışlarını şimdilik haziran 2011 e kadar(kök ayırma dönemi)durdurduk.Satışa başlarsak bilginiz olur. Saygılarımla |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|