View Single Post
Eski 18-12-2013, 19:22   #55
Charlaux
Ağaç Dostu

Charlaux's Avatar

Giriş Tarihi: 13-06-2011
Her ne kadar kendisine bizzat teşekkür etme fırsatını bugün bulmuş olsam da bilmeyenleri ya da buraya gitmeyenleri bilgilendirmekte fayda görüyorum.Phalaenopsis'imin toprak değişimi için gittiğim serada (bitkinin fotoğrafını gerekli başlığa ekleyeceğim) böyle bir misafirperverlikle karşılaşılabileceğim aklımın ucundan geçmemişti.Ben böyle büyüleyici bir mekanı bugüne kadar görmemiştim;binlerce güzel sevgili ve bilgili sahiplerini bekleyen cattleya ve cymbidiumlar bir ticaret ürünü değil,sevgi ürünleriydi.Sn.Ziya Soner bey yardımlarını asla eksik etmedi;ticari bir ürün olan kaderi ölmek olan bir türe mensup olan phal'ime gösterdiği ilgiyi görünce inanın utandım kendinden.Bitkiyi sevmekten de önemli olan bilgi ve deneyim bu yüzden tek orkide gidip tek orkideyle döndüm ama en azından bu Nisan ayında bir ziyaret için ve bilgi öğrenmek için bahanem oldu;her mevsim o güzellikleri görmek,hızlı geçen günlerin orada yavaşlatılması lazım bir günlüğüne olsa da.Ben buradan .Sn Ziya Soner beye tekrardan teşekkür ediyorum;bu güzel ve değerli orkideler korunmalı ve ülkemizde bilinçli insanlar tarafından yetiştirilmeli.

Charlaux Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön