|  | |
|  | 
|  16-02-2014, 19:33 | #1 | 
| Ağaç Dostu Giriş Tarihi: 24-05-2008 Şehir: istanbul 
				 | Saksının estetik görünüşü,eşinizi rahatsız ediyorsa(haksız değil) ,saksı kenarındaki kollara  azami dikkat ederek ve dışta kalmasını sağlayarak olduğu gibi daha büyük bir saksıya alabilir veya kumaşla kaplayabilirsiniz. Çiçekçilerde,kumaş görüntülü ,hoş renkleri olan kağıtta kullanabilirsiniz. Saygılarımla | 
|   |     | 
|  16-02-2014, 21:10 | #2 | 
| Ağaç Dostu | Tevazu sahibi gerçek bir beyfendisiniz Ziya Bey. Açıkça, bu kadar çabuk ve detaylı cevap beklemiyordum. Tekrar teşekkürler.  Eşime 40. evlilik sene-i devriyemiz nedeni ile aldığım hediyelerden biri olan cattleya ya özel önem veriyorum. Sanırım seneye bu zamanlarda Güler hanımı sizi ziyaret konusunda ikna etmemiz gerekecek  Gelirken eğer haddimizi aşmak olarak görmezseniz aşağıdaki Phall. leri de substrad değişimi veya tedavi için getirebilirim. Bu arada bir soru daha. Orkide başlıklarından öğrendiğim kadari ile zarar gören köklere ve kesilen dallara tarçın sürülmesi fungus tehlikesini ortadan kaldırırmış. Doğrumudur? Selam ve saygılarımızla. Düzenleyen OSMAN45 : 17-02-2014 saat 10:52 | 
|   |     | 
|  17-02-2014, 20:18 | #3 | 
| Ağaç Dostu Giriş Tarihi: 24-05-2008 Şehir: istanbul 
				 | Sayın OSMAN 45 Tarçınla ilgili bu tarz iddialar var.Hangi ölçüde doğru bilemiyorum.Denemekde yarar olabilir. Tekrar gelme konusuna gelince,bu pazar (23/02/2014) bu gezi tekrarlanıyor.Gezi bölümünde var,gelebilirseniz mutlu olurum. Saygılarımla | 
|   |     | 
|  | 
| 
 |  |