![]() |
|
|
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-04-2012
|
çok çok güzelmiş emeğine sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-02-2010
|
Çiçeklerin Kraliçesi Bu ne eşsiz bir güzellik. Bu ne acaip bir tasarım. Gözlerimiz bayram etti |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2010
|
Bora Bey, hepsi muhteşem.Emeğinize sağlık.paphiopedilumlar ve cattleyalar diğer resimlerin içinde sanırım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-10-2011
|
Alıntı:
![]() Bu arada Sayin unver paylasim icin tesekkurler, cicekler her ne kadar cok guzel olsada onlarin guzel fotograflarini cekebilmek ayri bir beceri ister, tebrikler Saygilar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-05-2008
|
Sevgili Bora, Ellerine,ayaklarına sağlık.Hepsi olağanüstü.Hep aynı şeyi söylüyorum,yine söyleyeceğim. YÜCE RABBİMİZ,BUNLARA HARCADIĞI ZAMANIN BİRAZINI BİZLERE HARCASAYDI. Sevgi ve Saygılarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Bora Bey, bu güzellerden hangilerini seçip aldınız?Zira seçip almak çok zor olmuştur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Sayın unver, Benim de burcum yay ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Gözce(inşallah doğrudur ![]() Fiyatlar türe göre değişiyor.Çok tür var.Ancak size kısaca hiç te Hong Kong da orkidenin ucuz olmadığını söyleyebilirim. Örneğin:Paphiopedilum Prince Edward of York çiçekli hali ya da çiçeklenme boyu 3500-5000 Hong Kong Doları (HKD) bizim paramızla 794 TL-1,134 TL arası.Ben de kulaklarıma inanamadım ama fiyatı listeden görünce böyle. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Sayın ünver resimleri şu anda gördüm.bende kendi çapımda orkide sevdalısı biri olarak inanın bana resimleri gördüğümde çıldırıyordum az kalsın.tekrar tekrar bakıyorum dönüp dolaşıp bu güzelliklere.umarım farklı türleri bakmak banada nasip olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Bu arada adım Bora ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |