![]() |
|
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
|
Son güncelleme, 1-Yüreği bizlerle olan Ali H Ali ve forum arkadaşlarımız. 2-Arzu Kasapoğlu 3-Erdek 4-Vyssera 5-Şenol Dalkıran 6-Murat Şendinç 7-Aytaç Eroğlu ve arkadaşları. 8-Deniz&erguvan 9-Thorpemania 10-Adiporsuk 11-Nursel Aksoy |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 31-08-2007
|
Geliyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
|
Atölye çalışması için son viraja girerken katılacak olan üyeler listemizin son durumu şöyle; 1-Yüreği bizlerle olan Ali H Ali ve forum arkadaşlarımız. 2-Arzu Kasapoğlu 3-Erdek 4-Vyssera 5-Şenol Dalkıran 6-Murat Şendinç 7-Aytaç Eroğlu ve arkadaşları. 8-Deniz&erguvan 9-Thorpemania 10-Adiporsuk 11-Nursel Aksoy 12-Galinos 13-memet adını kalın yazmış, kendisi olmasa da kalben orda olacağı için. Anlatmayı düşündüğümüz konular ve şekillendireceğimiz ağaçlar netleşmek üzere, pek yakında burada. Görüşmek üzere. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-02-2007
|
Kolaylıklar diliyorum video ve fotoğralarınızı merakla bekliyoruz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Salvia, 1 hafta kaldı. Bu sırada bir aksilik çıkmazsa çalışacağımız ağaçlar belirlendi. Mandalinam için erken olduğunu düşündüm, ilkbahara doğru bir toplantı yaparsak o zaman getireceğim. Üzerinde çalıacağımız ağaçlar ardıç - kıvrımlı dik tarz, ateş dikeni - çelebi tarzı, kotanester - mame bonsai şeklinde olacak. Konular; Bonsai nedir? Tarzlar. Fidan seçimi, Tarza uygun ağaç, ağaca uygun tarz seçimi, Fidan ve ağaçlar arasındaki görsel farklılıklar. Uygulamalı olarak budama , telleme, ağacı farklı açılardan değerlendirme, kök budaması ve bonsai saksısına alma ( ateş dikeni ) Şimdilik aklıma gelenler bunlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-11-2007
|
forumdaki tüm arkadaşlara selam çalışmalara ben de katılmak istiyorum desteğinizi bekliyorum 27 ocakta görüşmek ümidiyle saygılar.... Düzenleyen nuresak : 23-01-2008 saat 10:47 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-12-2005
|
herkese merhaba..bende bu haftasonu çalışmaya katılmak istiyorum..bugun bana hediye edilen ladin fidanıyla gelecegim bir mahsuru yoksa...hatta bir gelişme daha oldu orman fakültesinden hocam olan ziya gerçek' te bu konuyla ilgileniyormuş...bugün ögrendim bu toplantıda olmasa bile diger toplantıya mutlaka getirmeye çalışacagım.Final sınavlarını atlattım çok şükür artık rahat rahat katılabilirim toplantıya..bu arada orman fakültesi 4. sınıf ögrencisiyim...görüşmek üzere toplantıda..banada telefon numaranızı yollar mısınız emre ağabey..eger bulamazsam yeri iletişime geçmek için...herkese kolay gelsin..kendinize iyi bakın,görüşmek üzere |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlarıyla birlikte geleceklerle birlikte sayımız 20 **** 25 civarı olacak sanırım. Mevlüt kardeş telefonumu özel mesajla gönderdim, ladin fidanını getirebilirsin, diğer arkadaşların da bir kısmı fidanlarıyla gelecekler. Yoğun bir gün geçireceğiz sanırım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Ağaç Dostu
|
Guzel bir calisma olacagindan hic kuskum yok. Buna ek olarak birbirinizi tanimaniz da calisma yapilacak toplantinin diger keyifli yani. Simdiden "Trabzon bonsai kulubu" nun olustugunu gorur gibiyim. Hepinize keyifli calismalar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Hocam, değerli arkadaşlar, iyi dilekleriniz için sağolun ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba arkadaşlar, yoğun bir gün geçirdik. Geleceğini belirten arkadaşların bir kısmını göremedik. Güzel bir çalışmayı kaçırdıklarını şimdiden söyleyeyim. Çok ağaç üzerinde çalıştık, Aytaç bey de çok güzel ağaçlar şekillendirdi. Artık yorumları arkadaşlarımız yapacaktır. Ben fotoğrafları galeriye eklemek istiyorum ona göre bir bölüm açmalarını rica edeceğim yöneticilerimizden. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
Aytaç'da her türlü fikir ve ekipman var,bonsai adına çok güzel çalışmalar yapıyor.Toplantıda bizleri şaşırtmayı bildi doğrusu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-12-2005
|
herkese merhaba..bugün ki toplantıda harika vakit geçirdim..kendimce bonsai hakkında notlar aldım,fotograflar çektim...fotograflarıda uygun bir zamanımda yükleyecegim..gelen arkadaşlarla çok güzel sohbet etme fırsatı buldum...merakımı daha da arttırdı bu uygulama...inşallah bir dahaki toplantıda bende bir bonsai yapabilecek bir ağaç bulurum=)aytaç agabey bende ilginç fikirlerinden nasiplenmek istiyorum=)herşey için teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|