![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-06-2007
|
Havalar inşaallah güzel gider. Görüşmek üzere. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-10-2008
|
Bu seferde bi bahane bulabilirim inşallah, zira bahanelerim tükenmek üzere. Benim için dua edin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Bugünkü toplantıya, İklimsiz ve Nursel hanım katılamayacağını bildirmişti. Şenol bey de sabah arayıp gelemeyeceğini bildirdi. Erdek ve Aytaç geleceğini söylemişti. Diğer üyelerimizin gelip gelmeyeceğini bilmiyorduk. Velhasıl, Sunset cafe'ye gittiğimde Aytaç'ın ağaçları ve Doğan abi'yi buldum (erdek ). Doğan abiyle onun şimşirini şekillendirdik. Benim Gürgenimde kök budaması yaptık. Sonra Aytaç'ı aradık ve işi çıktığını öğrendik. Bunun üzerine Doğan abiyle önce bizim köyde balık ızgara yaptık. Fındık bahçesindeki meyve ağaçlarını inceledik. Havai köklendirmeye müsait elma, armut ve süs eriği dalları tespit ettik. Sonra meşelikten tanuki için dallar aldık, ve yine bonsai ile dolu güzel bir gün geçirdik. Gelen ve gelemeyen arkadaşlara sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-10-2008
|
Üzgünüm. Hem de çok. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-09-2007
|
Kusura bakmayın işimin gerektirdiği sorumluluk bazen böyle sonuçlar doğurabiliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-06-2007
|
Benim açımdan yinede yararlı bir toplantı oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Subat ayi toplantiniz katilmi, istenilen duzeyde bir toplanti olmasa da, daha once belirlenmis gunde toplanilmasi cok guzel bir olay. Bu bonsai toplantilarinin belirtilen gunde yapilacagini gostermek acisindan bence onemli. Vysseranin dedigi gibi o gun bircok arkadaslara uygun olmasa da, toplanti iki kisi ile yapildi ve sayin erdek ve Vyssera bu toplantidan oldukca memnun. Mart ayi toplantinizin daha fazla bir katilimla gerceklesmesini dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|