![]() |
şuanda zaten fabrikada ve yeni aldığım arsa da neredeyse bütün ürünleri yetiştiriyorum,ama bu telefon yüzünden resim ekleyemez oldum,yaklaşık olarak son 1 haftada 10 kg kabak,3 kg fasulye,10 kg salatalık topladım,şuanda da biberleri toplamaya başladım,marolları tavuklar yedi,kayseride hala hava soguk gittiğinden beklemedeyim,balkondaki domatesler kızardı,evet serada ürün yetiştirmek mükemmel bişey,ama hem hobi hem küçük çapta ticari düşünebilirim
|
resim
1 Eklenti(ler)
mesela dün gözden kaçan bi salatalık :) baya büyümüş
|
resim
2 Eklenti(ler)
fasulye kabak salatalık gecen hafta toplanan
|
Alıntı:
Ben 500 metre karede sera kurup deneme üretimleri yapmak gibi bir niyetim var fakat ben kışında üretim yapmak istiyorum bu yüzden serayı birim başına düşük maliyetle nasıl ısıtabilirim onu araştırıyorum şu anda |
yok ben sadece yaz aylarında hobi amaçlı yapıyorum,sizde biliyosunuzki kış aylarında kayseri çok soguk oluyo,ısıtma masrafı en uygun kömürle olur o bile şuan çok pahalı,ama kışın gül peyzaj çiçekleri olur,incesu da bi abimiz marul yetiştiriyo istersen bi serasına bak kışın üretim yapıyomu bilmiyorum
|
Bahçeden kısa bi video
https://youtu.be/r5Amu7Bol18 |
son durum
1 Eklenti(ler)
arkadaşlar merhaba,balkona ektiğim fideleri sökmeye başladım,çilek baya bi sürgün verdi o yüzden şuan devam ediyo,asma dikmiştim oda devam,kiraz ağacım çiçek açmaya çalışıyo nedenini anlamadım,onuda mart ayında götürüp dikicem artık,bağdada bi domates kaldı,onuda bu hafta sökücem sanırım,bahar gelmesiyle budama ve dikim işlemleri başladığında yeniden resim eklerim umarım.
|
resim
2 Eklenti(ler)
kiraz ağacı son hali ve çilekler,bu sene çileği çoğlatmayı düşünüyorum bakalım.
|
Kiraz fidanını bugün içeri aldım soğuk almasın die,cam balkon sera gibi etki ederse bakalım bi deneme yapıcam.
|
resim
3 Eklenti(ler)
çelikten yetiştirdiğim dut ve gül,ve çilek resimleri
|
Bugün çikekte biraz temizlik yaptım,bi tanesi altta kalmiş çürümüş diğerini kopartıp yedik,köklenme çok güzel çiçek hala var arılar eksik olmuyo,güneşe koydum bakalım,yarım resim eklerim,bu arada kirazda meyveler görüldü,dökülür sanırım bakalım nası olcak.
|
resim
3 Eklenti(ler)
kiraz fidanı ve çilek
|
resim
5 Eklenti(ler)
maydonoz,çilek hala vermeye çalışıyo,ve yeni domates tohumu ve biber tohumu ektim bakalım,sonuçlar nası olur bilmiyorum hava soğuk
|
resim
1 Eklenti(ler)
içerde mini seradaki biber filizlenmeye başlamış,dün gece hissedilen eksi 26 idi,sanırım balkondaki diğerleri çimlenmez ama dursunlar bakalım
|
kalorifer peteği üzerindeki biberlerin nerdeyse hepsi çillendi artık bu haftasonu belki şaşırtma yaparım,pet bardaklara şaşırtmayı düşünüyorum.balkondakilerden henüz bi hareketlilik yok.
|
resim
1 Eklenti(ler)
merhaba,içeri aldığım çilekler baya hızlı gelişiyo,yine pet şişeye asma kalemi koydum bakalım nası olur,biberleri plastik kabında fazla durunca ölmeler başladı hemen pet bardaklara aldım hepsini kurtaramadım artık kaç tanesi dayanırsa
|
Çilekler toparlandı çiçek açtı ve şuan kar yağdı yine soğuk alıcak sanırım,pet şişede mini seradami asma çelikleri ve diğer kalemler uyandı bakalım
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025