![]() |
topraksız tarım başlangıcım çok kötüydü iki adet saksı aldım alttan drenaj için deldim üstüne çakıl taşları ekledim üstüne süzgeç amaçlı sineklik örttüm a101 den aldığım torf ile elenmiş kumu karıştırdım saksıyı tamamladım ektiğim domatesler bir gün içinde ölüyor sebebini anlayamadım suyu da kudret tezel hocamın besin eriyini kullanarak günde üç defa sabah öğlen akşam beşer dakika suladım damlama yöntemi ile fakat domateslerim nedense ölüyor
|
resim
5 Eklenti(ler)
resimler
|
Sayın Jacky_38 balkon size yetersiz geliyor, size en az beş dekar yer gerekli, hevesinizi o zaman alabilirsiniz.
|
inanın haklısınız yer arıyorumda şehir içi yakın mesafe arsalar pahalı yoksa aklımdaki hemen bi sera kurmak.napalım oldugu kadar artık
|
resim
3 Eklenti(ler)
resimler
|
resim
5 Eklenti(ler)
resimler
|
resim
3 Eklenti(ler)
domates,fasulye
|
resim
1 Eklenti(ler)
resim
|
resim
1 Eklenti(ler)
resim
|
resim
3 Eklenti(ler)
resimler
|
resim
1 Eklenti(ler)
Biber
|
arkadaşlar merhaba site baya durgun eski zamanlara göre,benim balkonda şuan hala biber ve domates maydonoz toplanmakta çilek yaorakları hala yeşil,telefondan dolayı resim atamıyorum,en kısa zamanda yüklücem.
|
Resim
1 Eklenti(ler)
Boş durmamak için :D
|
Resim
1 Eklenti(ler)
Bakalım nası olcak
|
Resim
1 Eklenti(ler)
Gecen seneden kalma biber fidesi yine sürgün veriyo
|
resim
3 Eklenti(ler)
yeniden başlıyoruz
|
resim
3 Eklenti(ler)
çilek asma ve soğan,domates biberi de diktim onuda eklerim yakın zaman da inşallah
|
Berkay çilingir bey mesaj kutunuz dolu oldugu için mesaj gönderilmiyor size,yardımcı olabileceğim bişey olursa elbette
|
resim
1 Eklenti(ler)
devam
|
resim
2 Eklenti(ler)
resim
|
Arkadaşlar merhaba,balkondaki bitkiler hızla gelişmeye devan ediyor,resim çektim fakat yükleyemiyorum,bu arada yeni bi bahçe aldım orayada domates biber patlıcan kabak fasulye salatalık karpuz mısır çekirdek kavun bamya tere maydonoz marol diktim,tabi çiçekler vs de var en kısa sürede resim eklemeye çalışıcam...
|
Bütün bitkiler için aynı besin solüsyonu mu kullanıyorsunuz ?
|
Evet aynı solisyonu kullanıyorum.
|
resim
3 Eklenti(ler)
balkon son durum ve bahçeden bi kaç resim
|
resim
2 Eklenti(ler)
fabrikadaki mısır ve çekirdek ve evde balkondaki bodur kiraz ağacı
|
resim
3 Eklenti(ler)
salatalık ve biber
|
arkadaşlar merhaba,bu hafta bahçedeyim fasulye sarılmaya başladı,kabak sabah 2 tanesi kırılmış neden anlamadım,salatalıklar vermeye başladı,domates i çok sık dikmişim aç gözlülük :) biberler çiçekte şuan,balkondan şuan haberim yok eve uğrayınca resim çekicem eski telefonu şarj edip yoksa bu telefonla resim atamıyorum,bu arada üre ve şeker gübresi attım toprağa,fakat marol,maydonoz ve tere öldü neden anlamadım.ektiğim çim çok uzadı biçiyim dedim ıslak oldugu için kökten sökülüyo bugün çim biçme makinesiyle denicem,herkese kolay gelsin
|
Merhaba forumda yeniyim ve çok güzel paylaşımlar var tebrikler. Kendi nacizane topraksız tarım da marul yetiştirme denememi eğer izin varsa bir konuda paylaşacağım
|
****** sorun değil
|
jacky merhaba
balkondan hariç serada ürün yetiştirmeyi düşünüyor musunuz veya böyle bir girişiminiz olacak mı |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025