![]() |
1 Eklenti(ler)
Sn efe446
Eklenti 611853 İz elementler için bu sıvı solüsyonu kullanabilir miyim?Ama içinde P VE K yok sanırım.Formülünüz değişecek mi? Bir sitede demir hariç malzemelerin hepsini buldum ama % 7 lik Fe olayını anlayamadım zaten kimya bilgim hiç iyi değildi :( FeSO4.H2O (Demir Sülfat Monohidrat) var aynı sitede bundan elde edebilir miyim? Balık tutmayı öğretin bize:) |
Sn kızıltan, sn efe446 doğru cevabı verecektir. Ben kendimi görme adına biraz paslı bilgileri kurcaladım. Benim bulduğum reçete
1,0+1,11+1,39+1,43+0,87+1,14+0,43 1000 Litre için KH2PO4 - 136,08 gr Ca ( NO3)2+4H2O - 237,68 gr Mg SO4+ 7H2O - 246,39 gr Dediğim gibi paslı bilgiler doğrusu ile alakası bile olmayabilir. Lütfen ilk etapta dikkate almayınız. Doğru cevabı bende Merakla bekliyorum. |
Alıntı:
Önemli! Hemen acilen pıhtı eritecek ilaçlardan,doktorunuza danışarak kan tablonuza göre ,uygun doz ve şekilde başlamalısınız...Coraspin almayı da ihmal etmeyin..Bacak elevasyonu,ağrıyı geçirmek için NSAİlar,lokal Hiridoid pomad da unutulmamalı diye düşünüyorum... |
Tesekkur ederim, ilk tedbir kani sulandirmak icin aspirin ve koletrol dusurucu ilac verdiler. Pihtinin orada olustugu ve ya biryerden kopup geldigi konusu ortaya cikmaliymis. Kopup geldiyse tekrar hareket edip akciger, kalp ve ya beyine gitmesin diye dikkatli oluyoruz. 10 gun sonra tekrar radyoloji ve kan yogunluk testi olacak, sonuca gore tedavisi mumkun. Su anda dikkatli olmak gerek. BENIM YAPTIGIMI YAPMAYIN, BIRAKIN SIGARAYI LUTFEN.
|
Alıntı:
17 sene oldu bırakalı. Canım istiyor mu? Hayır... Keyfe keder, hafta sonu bazen 1 adet yakıyorum. İnanin ki sonunu getirmeden söndürüyorum. Darısı tüm arkadaşların başına diyeyim. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Sorunuza kısaca ben yardımcı olmaya çalışayım. Aşağıdaki resimde sizin verdiğiniz değerlerin altına elementlerin miktarlarını ppm (mg/Lt) olarak yazdım. Karbon sanırım karbondioksit olarak veriliyor. Böylece pH ayarlamasına gerek kalmadığını düşünüyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi çalışmalar. |
evde durgun su kültüründe pembe domates yetiştirmeyi düşünüyorum. Ancak besin eriyiği olarka ne kullancağımı hiç bilmiyorum. Hazır olarak satılıyor mu yoksa kime nerede ne şekilde hazırlatmalıyım yardımcı olabilir misiniz?
|
Tavsiyem kendinizin evde hazırlaması ancak eğer deneme amaçlı ufak bişey yapılmak istiyorsanız yardımcı olurum elbet.
|
çalışmalarınız ve bilgi paylaşımlarınız gerçekten çok güzel sayın efe446. başarılarınızın ve paylaşımlarınızın devamını dilerim. hayırlı günler .
|
Evde kendi gübresini yapmak isteyenler için uygun fiyatlı gübre temin edilir. Mesaj ile ulaşın.
|
Alıntı:
örnek 1000 litre besin sülosyonu için her bir gübreden 1oo gr 10 gr 1 gr gibi hammade verip formül verip kendimiz hazırlama gibi doğrumu *** |
İster öyle ister 5er litrelik stok hazırlamak için kullanabilirsiniz. Gübre değilde besin eriyiği yazmam gerekliydi.
|
Sayın efe446 çalışmalarınızda başarılar dilerim rica etsem evde çilek yetiştirmek isteyenlere basit bir çilek besin eriği tarifi yapabilirmisiniz ?
|
Sayın efe446 resimlerde görülen domateslerinizde saksılarda toprak yerine kullandığınız karışım nedir?
|
Alıntı:
hangi gübreyi iyi çalışmalar... |
Alıntı:
|
Alıntı:
https://www.e-tartes.com/gubre-249 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025