agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım
(https)




Beğeni Düzeni42Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-05-2008, 22:57   #1
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 22-05-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 1
Arkadaşlar;
Neden biz türkler iyi birşey yaptığı zaman kendi ülkemiz tarafından kabul görmüyor.Neden başkalarının buluşlarına gösterdiğimiz ilginin yarısını kendimize göstermiyoruz? Bu kadar mı güvensiziz kendi yaptıklarımıza.
Tamamen zararsız,hormonsuz ortamda üretilmiş bir domatestir bu.
Eğer sayma ile ilgili yorumu yapan arkadaşlar ağacın resmini görseydi bu konu ile ilgili yorumları yapmazlardı. Eğer bu konuda şüphesi olan varsa saymak için Antalyaya bekleriz.

Önemli olan burada tohumun genetik potansiyelini ortaya çıkarmaktı.Çeşitli şartlar iyileştirildiğinde verimin arttırabileceğine neden inanılmıyor.
Dizayn Grup plastik konusunda reklam yapar.Çünkü asıl branşlaşması bunun üzerine. Neden bu tip birşeyle reklam yapma gereği duysun?
Eğer bu konuda hala inanılmayan konular varsa isteyenlere resmini E-mail adresine atabilirim.
Hatta tatmak için bir ara firmamıza da bekleriz.
Saygılarımla.

Kalite2008 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-05-2008, 02:56   #2
Ağaç Dostu
 
malbman's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2008
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,608
Galeri: 15
[QUOTE]
Alıntı:
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Kalite2008 Mesajı Göster
Arkadaşlar;
Neden biz türkler iyi birşey yaptığı zaman kendi ülkemiz tarafından kabul görmüyor.Neden başkalarının buluşlarına gösterdiğimiz ilginin yarısını kendimize göstermiyoruz? Bu kadar mı güvensiziz kendi yaptıklarımıza.
Sayın Kalite2008, kendi yaptıklarımıza (ben kendi adıma) bu kadar güvensizim ve bunun için kendimce ( en azından bir tane) nedenim de var. Şöyle ki; neden bu kadar ziraat fakültesi, ziraat mühendisi, gıda mühendisi, genetik mühemdisi ve bu konuyla ilgili diğer kişi ve kuruluşlar dururken bu tohumun genetik potansiyelini ortaya çıkarmak için bir plastik boru üreticisi, böyle bir ar-ge çalışması için durup durduk yerde bu kadar bütçe ayırsın? Eğer firmanız hakkında yapılan yorumları tesadüfen fark ederek ve foruma, yapılan yorumlara cevap vermek için yalnızca bir kereliğine girmediyseniz bu sorumu da cevaplamanızı rice ediyorum. Ayrıca sayın envor' un da dediği gibi resimleri foruma yükleyebilirsiniz. e-mail adreslerine tek tek göndermenize gerek kalmaz.


Düzenleyen malbman : 23-05-2008 saat 02:57 Neden: alıntı çerçevesi olmadığı için
malbman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025