agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım
(https)




Beğeni Düzeni177Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-07-2015, 23:02   #11
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 05-08-2014
Şehir: TEKİRDAĞ
Mesajlar: 2
Merhaba ben aranıza yeni katıldım. Çalışmalarınızı severek takip ediyorum ve sizin çalışmalarınızdan ilham alarak akan su kültürü ile ilgili bir çalışma yaptım. İlk başlarda her şey çok güzeldi fidelerin gelişimi ve sebzelerin ilk oluşumu salatalıktan örnek verecek olursak salatalar bir sürü çiçek açtı ve sebzeleri oluştu fakat sebzeler 20mm olup çiçekleri açtıktan sonra sararıp çürümeye basladı bu arada yeşil yapraklarda kurumaya başladı. ben akan su sisteminde salata,domates,biber ve patlıcan yetiştirmeye çalıştım. Suyumun EC si 2 Ph ı ise 6-6.5 arasındaydı. benim sistemim 70 lik borulardan oluşuyor ve redüksyonlu bir sistem yani devamlı sistemin içinde su kalıyor. su sıcaklığım da 25 dereceler civarında bu konu ile ilgili yardımlarınızı rica ediyorum. sürecin bu şekilde olması beni derinden üzdü bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

GAME_OWER Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025