![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-03-2017
|
Herkese merhabalar festival cinsi cilekleeimizde hasata devam ediyoruz birkac kare fotograf koyuyorum bu arada albion'larimizinda gelismeleri gayet guzel ilerliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herkeze hayirli calismalar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-04-2014
|
Allah bol hasatlar versin.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaçsever
|
Sagolun volkan bey tesekkur ederiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaçsever
|
Herkese merhabalar uzun bir aradan sonra yeniden resim ekliyorum albion cinsi cileklerimizin bugunki durumlarini ekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaçsever
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaçsever
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaçsever
|
![]() ![]() Herkese hayirli calismalar dilerim kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-05-2017
|
Sayın volkan59 çalışmalarınızı ilgi ile takip ediyorum çalışmalarınızda kolaylıklar bol bereketli ürünler almanızı diliyorum. Size sorum sulama aralıkları ne şekilde gece ve gündüz aynımı ec ve ph hangi değerlerde ve güneş gören ve az gören bölümlerde fark görüyormusunuz ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-05-2017
|
Volkan59 cevabınız için çok teşekkür ederim benimde çilek üzerine düşündüğüm bir çalışmam var o yüzden bazı şeyleri merak ediyorum. Tozlaşma yi nasıl yapıyorsunuz ve birde Sera yönünüz nasıl doğu batımı sizce yön önemlimi nasıl gözlemlemliyorsunuz ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-04-2014
|
Çok güzel sonuçlar volkan kardeşim.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaçsever
|
![]() Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederiz volkan bey |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaçsever
|
Adem bey merhabalar tozlasmayi arılarimiz hic eksik olmadi bugune kadar arti olarak hava ufleme makinamiz var elektrikli onunla cicekteyken fidelerimiz yani ruzgarla tozlasmayi sagliyoruz arti olarak cevreden gelen arilar. Sera yonumuz zaten halihazirda seramiz vardi sehir icinde bahcede 130 metrekare direk ona uygulamamizi yaptik duruma gore biraz zaman sonra acik araziye cikip sera kurdurup insallah buyultmeyi dusunuyoruz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-11-2010
|
sayın volkan59, 3 kat 6 sıra çok sık değil mi? güneşlenme sorunu kışın oluyor mu? bu tasarım ile 1000 metre kre serada siz 40-45 bin çilek fidesi dikersiniz oysa T şeklinde ideal olan maximum 25000 fide deniliyor. Merak ettiğim son diktiğinz 8000 fideden ne kadar verim alıyorsunuz ve durum nedir? 3 kat 6 sıra başarılımı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-12-2017
|
Tebrikler Volkan59, Üst ve alt sıralar arasında önemli verim farkı oldu mu? İkinci sorum: Kullandığınız besin eriyiğini bir defada mı alıyorsunuz, 1 aylık besin eriyiği maliyeti ne oldu? Ayrica damlama hortumunz hakkinda bilgi verebilir misiniz? ( capı, damlama delik araliklari, basinçli hortum mu vs) Düzenleyen Sunay Gönen : 01-01-2018 saat 20:46 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|