![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-05-2016
|
Sevgili idris Bey Biz bu konuda yeniyiz fideleri diktik bekliyoruz. Günde 1 Cm buyuyorlar ortalama ec metre ve ph metre aldım ama malesef kalibre edemedim. ec yı Sera bekçisi hallediyor orda sıkıntım yok da Ph metreyi bir an önce kalibre etmem gerekiyor. Ayrıca saksılara da cocopit ve perlite çeşitli sebzelr diktim evseranın ful besininiden veriyorum bu yıl deneme hangi şekil verimli olursa onunla devam edeceğim. Saksılarada damlama sulama sistemi kurdum görüntü harika sistem harıka tabi benim açımdan artık gerisi tecürbeye ve sonuca kaldı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
3 Gün sonra diktiğim fideler ufakda olsa bir gelişme var . ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Bu da 1 haftalık fide biraz büyükdü ama iyice serpildi çiçe bile açtı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Domates eryiğinde salatalık yetişir mi diye merak ettim bakalım sonuç ne olacak.Salatalık olmaz ise bir domates de diktim duruma göre o saksıda iki ürün kalacak bakalım sonucu ben de merak ediyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Bunlar da Evsera Full ile beslemeye çalıştığım salatalıklarım bu yıl çok yönlü denemelere devam bakalım hangisi daha verimli olacak. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Toprağa ektiğimiz domatesler de şimdilik büyüyor. Toprak artı EVsera Fuul besinleri. Dediğim gibi denemeler her çeşidi ile deam ediyor. ![]() ![]() Kokopit perlit toprak karışımı besini Evsera Fuul Dometesler erken dikim çok geliştiler. Çiçekler açmaya başladı. ![]() Bu da toprakta evsera ile beslenen biber ve patlıcan ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
mustafa tepe, teras bahçeciliği, topraksız salatalık, topraksız tarım |
|
|