agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım
(https)

Beğeni Düzeni2470Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 25-11-2016, 13:13   #11
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 29-10-2016
[QUOTE=ateşkaptan;1487469]
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Xaliq85 Mesajı Göster
Sn Hocam benim marullar 4 gunur iyi durumdaydi. Aksam suyun seviyesini kaldirdim her sey normaldi sabahda iyiydi ama saat 2 falan boylece ezilmis duruma dusduler. ec olcdum normaldi ph da normaldan biraz azdi soda attim suya sodyub hidrokarbonat. Ama gunes bugun cok oldu direk uzerlerine vuruyordu. Sebeb ne ola bilir?

Kökler besini alabiliyor mu,
Havalandırma yapabiliyor musun,
Besini hangi aralıkta veriyorsun,nasıl veriyorsun,
Zannimca hemin gun gunes direkt ustlerine vurdugundan halleri kotu oldu. ph i yukseltmek icin mutfakda kullandigimiz soda sodyum hidrokarbonat kullandim.
Kokler besin aliyor, havalandirma icin akvaryum icin olan hava motoru gunde 16 saat calisiyor, besin 12 litrelik plastik kapda ustune strafor atdim oyle daim suda duruyor marullar. Besinde daim ec yukseliyor azalma yok. ama besini aliyorsa azalmali. bugun 4 gundur marullar sistemde ama hic buyumediler ama iyi durumdalar. qaliba toprakdan cikarib sisteme aldigim icin kokleri kucuk oldugundan besini iyi alamiyorlar. **** hoagland formulu uymadi. sizin onerdiginiz iki marul formulu var. en iyi hangisini tavsiye edersiniz onu deneyeyim.

Xaliq85 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
çilek, domates, gübre formülleri, hobi bahçesi, topraksız tarım

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025