![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-12-2012
|
Çilekler, yedikule marullar ve diğer hobi çalışmalarım.
Çilekler ve marullar, gündüzleri güneşle birlikte aşırı sıcakların etkisinde, ama geceleri ise Karadeniz'in aşırı soğuk havasına maruz kalarak, gelişimlerini istenilen ölçüde yerine getirememektedir. Yinede hemen hemen yarısından fazlası köklenmeyi tamamlayıp, çiçeklenmeye başladıklarını görmekteyim. Çileklerin güneşle birlikte maruz kaldığı gündüz sera sıcaklığı, ![]() Çileklerin gelişimi, ![]() Marulların gelişimi, ![]() Diğer hobim, Teknenin Epoksi macun uygulaması sonucu görünümü, ![]() Ve Epoksi tutkal birinci kat atılmış uygulama sonucu durumu, ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-04-2010
|
Hocam kolay gelsin sezonu acmissiniz. Ben iz elementleri bulamadim daha. Fidelerim buyuduler. Burada mayis ayindan once ekmiyorum. Bugun 0 derece gece ama yarindan sonra duzeliyor. 3 sene once aci tecrubem ldu28 nisanda gece don oldu fidelerim gitti. 3 kokluk salatalik gubrem var. Olmaz ise onu kuracagim sadece. Bir sans sadece babam turkiyede 7 mayista gelecek buraya. Eminonunden i elementleri temin edebiliriz fakat ucakla donus oldugunda gumruk polisi sorun cikartabilir dusuncesindeyim ve hala dusunuyorum. Kolay gelsin epeydir paylasim yapmiyordunuz ozlemisiz. Not resim temsilidir. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-12-2012
|
Alıntı:
Hala gübreleri tedarik edememeniz, sezon hazırlığınızı sekteye uğratacak gibi görünüyor, Hayırlısı olsun, Baharla birlikte güzel çalışmalarınızı izleriz sanırım. Selamlar. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| çilek, domates, gübre formülleri, hobi bahçesi, topraksız tarım |
|
|